To je to što me zanima!

VIDEO Perišić je izvisio triput u 12 minuta za preokret Cityja: Nemamo sreće, previše grešaka

Hrvat je vjerojatno sanjao Riyada Mahreza koji je ispred njega odnosio lopte i od 0-2 ekspresno donio vodstvo Manchester Cityju 3-2
Vidi originalni članak

Ivan Perišić odigrao je utakmicu za zaborav u dresu Tottenhama protiv Manchester Cityja. Nakon odličnog prvog poluvremena i vodstva 2-0 za Spurse, sve se raspalo od 51. do 63. minute, kad su "građani" zabili tri gola. Kod sva tri gola hrvatski reprezentativac loše je reagirao. Završilo je 4-2 za domaćine.

POGLEDAJTE GOLOVE:

Riyad Mahrez prošao je Perišića jedan na jedan prije prvog gola koji je zabio Argentinac Julián Álvarez u 51. minuti, a loše je tu reagirao i golman Hugo Lloris koji nije uspio očistiti loptu.

Samo dvije minute poslije Mahrez je glavom asistirao Erlingu Haalandu ispred Perišića za izjednačenje i 28. gol Norvežanina u sezoni, a u 63. Perija je požurio presjeći dodavanje Rodrija za Mahreza i potpuno ispao iz igre. Alžirac je zakucao u bliži kut.

- Morate pokušati opravdati golove koje smo primili. Ovo je razdoblje u kojem nemamo puno sreće. Radimo puno pogrešaka, ali to je nogomet. Ponekad odigrate dobro, a ponekad ste u ne tako dobroj situaciji, ali moramo nastaviti raditi i vjerovati u sebe. Kao što sam već govorio, ovakve utakmice daju nam iskustvo koje ne gubimo. Ne možete kupiti iskustvo. Zapravo, možete. Ali moramo ga nadograđivati godinu po godinu - rekao je trener Tottenhama Antonio Conte.

Perišića je zamijenio nekoliko minuta nakon trećeg gola. Ivana su ismijali na društvenim mrežama, ali nema sumnje da će uskoro pokazati zašto je doveden. I zašto je od dolaska u London toliko puta oduševljavao navijače.

POGLEDAJTE VIDEO: ČAČIĆ SAZVAO PRESICU ZBOG RATA U DINAMU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 20.01.2023.

    Osjete se godine na Perišiću, ali i dalje odličan rotacijski igrač.

  • 20.01.2023.

    U hajduka sa takvima

Komentiraj...
Vidi sve komentare