To je to što me zanima!

VIDEO Pivo je teklo u potocima: Pogledajte slavlje Našičana nakon povijesnog rezultata

U prvoj utakmici prošlog tjedna Nexe je slavio 32-27, trebao je i u Danskoj, ali kao da je ikome nakon isteka vremena za to bilo važno. Slavlje s terena preselilo se u svlačionicu
Vidi originalni članak

Pivo i pjesma, a što je drugo bilo za očekivati u svlačionici Nexea nakon povijesnog uspjeha za klub iz Našica. 

NEXE U EUROPSKOM POLUFINALU Nexe može prije osvojiti trofej u Europi nego u Hrvatskoj! Repka ima vratara za idućih 15 godina NAŠICE JURE NA FINAL FOUR Srpski reprezentativac u Nexeu: Lino me spasio iz Emirata, a Luka Modrić je - čarobnjak...

Našičani su u uzvratu četvrtfinala Europske lige u Danskoj protiv GOG-a odigrali 37-37 i izborili polufinale, Final Four. U prvoj utakmici prošlog tjedna Nexe je slavio 32-27, trebao je i u Danskoj, ali kao da je ikome nakon isteka vremena za to bilo važno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Halil Jaganjac odigrao je novu veliku utakmicu, zabio 12 golova, ali da se nije početkom drugog dijela ukazao Dominik Kuzmanović... Mladi hrvatski golman, kada je GOG imao napad za +5, kojim bi poništio prednost Nexea iz prve utakmice, otvorio je seriju bravuroznih obrana i vratio Nexe u igru. Na kraju do mirnog prolaska u polufinale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Našičani će se 28. i 29. svibnja boriti za europski trofej, možda i u Hrvatskoj prihvati li EHF Nexeovu ponudu s Arenom Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 9

  • čovik-s-juga 04.05.2022.

    Sve čestitke !!!

  • Milokliz 04.05.2022.

    Da ima para i da se financiraju klubovi di bi nam bio kraj.

  • simri 04.05.2022.

    Bravooooo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare