To je to što me zanima!

VIDEO Plantić se vratio u profi boks i dobio Soldićevog trenera

Nakon što mu je meč u Miamiju otkazan u zadnji čas, Luka Plantić (25, 2-0) ipak je ubrzo nastupio u Hamburgu te se profi boksu vratio pobjedom protiv prekaljenog srpskog boksača Gearda Ajetovića (40, 31-25-2)
Vidi originalni članak

Prvi se put u profi boksu okušao još tamo 2017. godine kad je slavio nokautom protiv Morisa Markowitscha (42, 3-7-2), a naš Luka Plantić (25, 2-0) zatim se okušao u amaterskoj karijeri, nastupio i na Olimpijskim igrama, a sad je opet 'profesionalac'.

Trebao je boksati prošli tjedan u Miamiju, no protivnik mu je otkazao u zadnji čas te organizatori nisu mogli pronaći dostojnu zamjenu, ali zato se nedugo nakon toga okušao protiv Gearda Ajetovića (40, 31-25-2), inače boksačkog trenera našeg najboljeg MMA borca u velter kategoriji Roberta Soldića (27, 20-3).

Ajetović radi u UFD Gymu, a spojio ih je menadžer Ivan Dijaković koji je sa 'Robocopom' bio u kutu prekaljenom srpskom boksaču. Od početka je Luka u meč krenuo agresivno i s velikim brojem udaraca, a pokušavao mu je parirati Ajetović, no nije fizički bio spreman na takav izazov. Pokušavao je na iskustvo, ali Plantić je bio izuzetno spreman.

Meč je bio dogovoren na osam rundi, ali dosta je štete primao Ajetović te je nakon treće runde predao meč čime je Plantić stigao do druge profesionalne pobjede. Luka je tek na početku, ali zasigurno će imati još što za reći u profesionalnom svijetu. Meč možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DUH RATNIKA...MPT 20.02.2022.

    Samo naprijed Lukaaaaaa!!! Pozdrav iz Rijeke 👑👏💪💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare