To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Gorica srušila Osijek i sporne situacije koje su obilježile derbi kola

Derbi 14. kola HNL-a pripao je Goričanima, koji su nakon Hajduka i Dinama srušili još jednog člana velike četvorke HNL-a
Vidi originalni članak

Nogometaši Gorice pobijedili su Osijek s visokih 3-0 u derbiju 14. kola HNL-a. Novom pobjedom preskočili su 'bijelo-plave' u izravnom dvoboju za priključak vrhu, pa nakon Dinama i Hajduka srušili još jednog člana velike četvorke.

POGLEDAJTE VIDEO: Gorica - Osijek 3-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Mrežu Osječana načeo je Dino Štiglec koncem prvog poluvremena. Pogodak je pao u zadnjim trenucima prvog dijela, a stigao je kao jedina prava šansa Goričana u prvih 45 minuta.

Do drugog gola čekalo se do 83. minute kada je pola posla obavio Ndockyt, a strijelac je bio Soldo koji je nešto ranije ušao u igru. Veliku pobjedu Gorice potvrdio je Jurica Pršir u 87. minuti.

Sporne situacije

Sporna je situacija iz prvog dijela u 17. minuti kada je Munksgaard srušio Miereza u kaznenom prostoru, a sudac Duje Strukan je nakon konzultacije s VAR sobom, pa i pregleda snimke, odlučio da nema penala.

Zatim i situacija iz drugog dijela kada je lopta pogodila Juricu Pršira u ruku u 59. minuti. Igrači Osijeka su se pobunili, no Strukan i VAR soba su ponovno odlučili da penala nema.

Također, i poništen gol Miereza u 47. minuti na ubačaj Gržana, koji je poništen zbog minimalnog zaleđa.

Gorica je novim velikim slavljem skočila na četvrto mjesto i bodovno se izjednačila s Dinamom, koji je treći.

Cijeli sažetak utakmice:

Tablica HNL-a:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prki 05.11.2023.

    Znači močvara nema kraj, ovakav lopovluk se ne viđa često. Ajde prvi penal iako je čist kao suza, ajde i poništenog gola koji je rub rubova i zaleđe se tu mjerilo nekim čudnim crtama i mikrometrima al ajde ali drugi penal ne suditi, zanima me samo koji je izgovor da ovaj nije znao gdje je lopta ili da nije namjerno rukom loptu izbacio iz šesnaesterca koja pada Jugoviću pred noge.

  • inaa 05.11.2023.

    duje stručan masakrirali osije oko sokolovo šta reći

  • cvat 05.11.2023.

    zašto tošite novac na VAR kad je sve dogovoreno unaprijed - crni komunizam -var se ukljući kod penala a sudac neide gledati - crta koja se vidi milimetarski a kamera iza - ukinite ligu a Osijek bi se trbao prikljućiti Mađarskoj ligi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare