To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Luka Modrić promašio penal u LP-u

Kapetan Reala propustio je priliku postati najstariji strijelac kluba u Ligi prvaka. Bio je to njegov drugi penal u najelitnijem klupskom natjecanju te ujedno i prvi promašaj
Vidi originalni članak

Luka Modrić peti je put u karijeri promašio udarac s bijele točke! Kapetan Real Madrida preuzeo je odgovornost za penal u 45. minuti na gostovanju kod Union Berlina u zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka. I promašio.

Modrić promašio penal protiv Uniona u Ligi prvaka

Točnije, golman Bjeličine momčadi Frederik Ronnow nogom je obranio Modrićev udarac po sredini gola, iako se bacio na desnu stranu.

LIGA PRVAKA Union - Real Madrid 2-3: Modrić promašio penal, Bjelica bio na pragu remija pa ipak izgubio

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:28

Da stvar bude gore, već u sljedećem trenutku Union je poveo. TV režiser nije stigao ni prebaciti fokus s tužnog Modrića i veselog golmana Uniona, a na drugoj je strani Volland iskoristio pogrešku Alabe i zabio za vodstvo njemačke momčadi.

SLAVILI POBJEDU NAD BRAZILOM Sjećate li se ovog preslatkog trenutka? Luka Modrić grlio je i ljubio sina Matea Kovačića

Gol Vollanda pogledajte OVDJE

Propustio priliku postati najstariji strijelac Reala u Ligi prvaka

Modrićev promašeni penal u Berlinu bio mu je tek peti neiskorišteni kazneni udarac u karijeri. Ranije je triput promašivao u dresu reprezentacije (Andora 2008., Danska 2018., Cipar 2021.) te jednom u dresu "kraljeva" (El Ahly, klupsko SP 2023.). S druge strane, Modrić je s iz penala, ne računajući raspucavanja, bio precizan 22 puta, uključujući jednom u Ligi prvaka (Celtic, 2022.).

Vrijedi spomenuti da je Modrić propustio priliku postati najstariji strijelac Reala u Ligi prvaka. Našem kapetanu više sreće neki drugi put.

Na njegovu sreću, propušteni penal naposljetku ipak nije koštao "kraljeve". Joselu je dvama golovima doveo Real do preokreta, Kral je izjednačio pet minuta prije kraja, no Ceballos u 89. ipak donosi Madriđanima pobjedu i prolazak skupine s maksimalnih 18 bodova.

LIGA PRVAKA Sevilla ostala bez europskog proljeća, remi PSV-a i Arsenala

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mauzer1943 13.12.2023.

    Luka inače slabo puca penale

  • škorpion1980 13.12.2023.

    Luka je odlican igrač ali nije za pucati penale , sta treneri imaju dioptriju minus beskonacnost.

  • RoyBean 13.12.2023.

    Nepismeni Mislav. Nije Luka Modrić promašio jedanaesterac, nego mu je golman obranio udarac. Lopta je išla u okvir gola. Da je promašio gol, to bi se ,moglo nazvati da je promašio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare