To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako kamenje i boce lete prema busu Dinama

Navijači Hajduka napali su ga na mjestu gdje svaki autobus protivničke momčadi mora proći na putu do stadiona. Autobus je bio pun, svi igrači i stožer Dinama bili su unutra
Vidi originalni članak

Dinamova momčad vozila se prema Poljudu gdje u nedjelju igra Vječiti hrvatski derbi protiv Hajduka. Na putu do stadiona dogodio se incident u kojem su navijači domaće momčadi kamenjem i bocama zasuli autobus Dinama u kojem su bili svi igrači i stožer.

POGLEDAJTE VIDEO: Napadnut autobus Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači Hajduka napali su autobus na križanju Zrinsko-frankopanske i Ulice Mediteranskih igara u Splitu, mjestu gdje svaki autobus protivničke momčadi mora proći na putu do stadiona.

INCIDENT U SPLITU Napadnut autobus Dinama! Gađali ga bocama i kamenjem

U trenutku prolaska autobusa prema vozilu su doletjele boce, kamenje i razni predmeti, a unutra su se nalazili svi igrači i stručni stožer Dinama.

Kako saznajemo, nitko od igrača ni članova stožera nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • korny87 13.03.2022.

    Hajduk ima najviše navijača u državi, ali također ima i najviše huligana u državi. Nažalost ljudi koji ih trebaju kontrolirati misle da je huliganizam navijanje. Uništavanje imovine nije navijanje. Baklje nisu navijanje. Topovski udari nisu navijanje. Sve te momke na goli otok da tucaju kamanje. Pobješnjeli Dalmoši kojima po običaju fali barem 10 dasaka u glavi.

  • max2017 13.03.2022.

    čuvena dalmatinska gostoljubivost............

  • Jinn 13.03.2022.

    Jedino što dalmoši znaju je šutat se u venu

Komentiraj...
Vidi sve komentare