To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako su lokosi kaznili Dinamo: Goričan zabio za vodstvo nakon krasne akcije

Na sredini terena Ivanušec je izgubio loptu, Bubanja istu spretno pokupio i proigrao Stojkovića koji je sjajno pronašao Goričana. Aliyu nije stigao na loptu, ali Goričan je bio dovoljno precizan
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama na Maksimiru su pobijedili Lokomotivu u četvrtfinalu SuperSport Kupa, te osigurali plasman u polufinale nakon produžetaka i konačnih 3-1 (1-1). 

U prvih dvadesetak minuta utakmica je bila poprilično izjednačena nakon čega je Lokomotiva imala jednu priliku da bi u 38. minuti susreta nakon krasne akcije povela protiv Dinama. 

Na sredini terena Ivanušec je izgubio loptu, Bubanja istu spretno pokupio i proigrao Stojkovića koji je sjajno pronašao Goričana. Aliyu nije stigao na loptu, ali Goričan je bio dovoljno precizan te u konačnici  zatresao mrežu Livakovića. 

Gol možete pogledati OVDJE

Nakon šoka u završnici prvog dijela, Dinamo je u nastavku susreta poravnao rezultat. Mišić je poslao sjajnu dugu loptu, a Špikić je bio brži od čuvara i primio loptu za jedan na jedan s Čavlinom i matirao golmana. 

U nastavku je Čačić uveo Drmića koji je u produžetku zabio za 2-1. Baturina je dodao s ruba 16 metara s desne strane, a obrana Lokomotive je ostavila Drmića posve samog. 

U drugom produžetku za konačan rezultat zabio je Ljubičić. Menalo je proigrao Ivanušeca koji s gol-aut linije poslao idealnu povratnu loptu u peterac, a Ljubičić zatresao mrežu. 

Golove možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tuti fruti 13 01.03.2023.

    Nije ni čudo kada je škulja na golu.Neozbiljan je.Misli da sve zna.

  • Demetra 💙 ⚜ 01.03.2023.

    Perićev gol, opet se šeće ko kasuar.

  • peroprco 01.03.2023.

    Lokosi kaznili Dinamo,kako su ga kaznili,novčano,zatvorom,izbacivanjem iz hnl

Komentiraj...
Vidi sve komentare