To je to što me zanima!

VIDEO Popularni youtuber u uzletu: Jake Paul nokautirao profesionalnog boksača u borbi!

Američki boksač iznenadio je protivnika brzinom i tehnikom, a krajem prve runde povezao je prednji direknt i desni uppercut kojim je pogodio Augusta i završio priču
Vidi originalni članak

Jake Paul (26), popularni YouTuber koji se okušao u boksu, pobijedio je osmi put put u karijeri nokautom u prvoj rundi protiv američkog boksača Andrea Augusta (35, 10-1-1 uoči meča).

Podsjetimo, Paul je stekao svjetsku slavu snimanjem Vine i YouTube videa. Najprije se bavio "spačkama", ali je prije nekoliko godina napravio drastičnu promjenu karijere i okušao se u boksu.

Najprije se borio protiv drugih YouTubera, ali Paul je zatim "rušio" neka impresivna imena, poput bivših MMA boraca Tyrona Woodleyja, Bena Askrena i Andersona Silve.

KRENULO MU JE YouTuber Jake Paul porazio još jednu UFC legendu: Suci su mu jednoglasno dali novu pobjedu

Borio se i protiv Tommyja Furryja, brata WBC prvaka teške kategorije Tysona Furyja, od kojeg je izgubio.

Paul stao na kraj kritikama i nokautirao boksača

Ipak, nitko od njih nije imao boksačku pozadinu, a Paul je s novom borbom, koja se održala u noći s petka na subote, htio stati na kraj baš tim kritikama.

Vrijedi istaknuti kako je August borac s impresivnim omjerom, iako je svoje pobjede ostvarivao protiv boksača koji i nemaju neku reputaciju.

"TO JE TO" Najseksepilnija klizačica ima novu ljubav, poznatog boksača

Paul je dovršio borbu u samo dvije minute i 32 sekunde. Američki boksač iznenadio je protivnika brzinom i tehnikom, a krajem prve runde povezao je prednji direkt i desni uppercut kojim je pogodio Augusta i završio priču.

>>> POGLEDAJTE NOKAUT PAULA

Paul uzdrmao protivnika

Vidno uzdrmani August ipak se dignuo na noge, ali nije imalo smisla nastaviti meč. August je bio gotov i nije se najbolje dokazao u meču protiv slavnog YouTubera, koji ovu borbu uopće nije ni promovirao.

August je skočio 51 mjesto nakon poraza i sada je na 266. mjestu Boxrecove ljestvice najboljih boraca kruzer kategorije, dok je Jake Paul na 131. mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • migaču 17.12.2023.

    Ovaj bi i el analnog nabio

  • japanokinezjapano 17.12.2023.

    Ovo vise nema veze sa zdravom pameću. Aj bok.

  • magare u bilom 16.12.2023.

    show za djecu i naslikavanje. ameri svasta kupuju. box na zalost propada jer je samo profit u pitanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare