To je to što me zanima!

VIDEO Real jedva uspio srušiti Osasunu! Modrić započeo akciju

Momčad iz Pamplone pružila je sjajnu izvedbu i na trenutke imala Real na konopcima. Presudila je kvaliteta i Real Madrid je novom pobjedom zadržao korak za Barcelonom u šampionskim ambicijama
Vidi originalni članak

Golemo olakšanje za Carla Ancelottija. Real Madrid je u 22. kolu španjolske La Lige na teškom gostovanju kod Osasune (2-0) u Pamploni slavio tek u završnici susreta. Real je od 78. do 92. minute zabio tri gola, a dva su priznata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod prvog i drugog, ujedno i nepriznatog, začetnik akcije bio je Luka Modrić. Kod prvog je proigrao Viniciusa na krilu, koji je, potom, pronašao Valverdea.

VIDEO GOLA OVDJE

Dvije minute kasnije, Modrić je izvanrednom loptom iz pozadine u gol šansu gurnuo mladog Alvara, koji je nesebično poslužio Viniciusa. Brazilac je zakucao u prvi kut, no VAR je pogodak poništio.

Samo minutu kasnije, velika greška u obrani Osasune. Ponovno je Alvaro pokazao zašto mu je Ancelotti pružio šansu. Ovaj put je asistirao Marcu Asensiju, a VAR nije imao što za odraditi. Real je zabio za konačnih 2-0 i zadržao priključak za Barcelonom u borbi za naslov španjolskog prvaka.

VIDEO GOLA OVDJE

Inače, bio je to sudar dvojice Hrvata. Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real, isto kao i Ante Budimir za Osasunu. Momčad iz Pamplone je na trenutke imala 'kraljeve' na konopcima i može se reći da je Ancelottijev sastav slavio teškom mukom tek na kraju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • čovik-s-juga 19.02.2023.

    Osasuna gubi 1 : 0. Imaju slobidnjak na centru u 91. min. Golman dođe da ga izvede i umjesto da ubaci loptu u Realovih 16 m on dodaje svom stoperu, ovaj drugome koji gubi loptu i Real zabija za 2 : 0. Pa jel ovo neka za.ebancija od utakmice ??

  • NP niko pitur 19.02.2023.

    dosadni ste više ,Modrić započeo,neko mora krenuti napred

  • dejo36 19.02.2023.

    Kao i uvijek presudila kvaliteta sudaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare