To je to što me zanima!

VIDEO Realova zvijezda gađala gol, a pogodila dnevni boravak

Nije zafrkancija. Stanari obližnje zgrade gledali su utakmicu sa svojih balkona, a na koncu su dobili i originalni suvenir koji će ih zauvijek podsjećati na veliku večer. A malo je falilo da ispostave račun Realu
Vidi originalni članak

Real Madrid je u ponedjeljak doživio neočekivan, ali apsolutno zaslužen poraz (3-2) kod Rayo Vallecana. Jedan trenutak zorno opisuje predstavu 'kraljeva' u toj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susret je bio već u poodmakloj fazi, igrala se sudačka nadoknada, a Federico Valverde je nakon jednog kornera pokupio odbijanac na rubu šesnaesterca i pokušao zabiti za izjednačenje. No, lopta mu je prešla preko noge i završila daleko iznad gola. Točnije, upala je susjedu u dnevni boravak!

VIDEO: KRITIKE UNATOČ GOLU Modrić je izgubio čak 17 lopti?! Marca: To je odvelo Real u kaos

Nije zafrkancija. Stanari obližnje zgrade gledali su utakmicu sa svojih balkona, a na koncu su dobili i originalni suvenir koji će ih zauvijek podsjećati na veliku večer. A malo je falilo da ispostave račun Realu zbog 'nesmotrenog udarca' Valverdea...

Snimku možete pogledati OVDJE

Bila je to, podsjetimo, utakmica puna preokreta u uzavreloj atmosferi u kojoj je sudac Munuera devet žutih kartona, dok je 'pocrvenio' domaći trener Iraola. 

REALOV PRVI PORAZ VIDEO Kapetan Luka ponovno nepogrješiv! Zabio drugu u nizu

Real je porazom ostao na 32 boda te izgubio vodeću poziciju La Lige koja je sada u vlasništvu Barcelone, koja ima 34 boda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pink_Panther24 08.11.2022.

    nebitno

  • MODERN TALKING 08.11.2022.

    ne otvara video.

Komentiraj...
Vidi sve komentare