To je to što me zanima!

VIDEO Kako je Nadal 'gorio' za poene najvećeg rivala Federera

Za vrijeme Rogerovog meča, Rafa je svaki poen doživljavao kao da je njegov pa kad je Švicarac donio pobjedu Europi, Španjolac mu je odmah otrčao u zagrljaj
Vidi originalni članak

Rod Laver Cup, ekshibicijski turnir u Pragu koji je osobno osmislio Roger Federer, ponudio je nevjerojatne i prekrasne sportske scene.

U momčadi Europe igrali su zajedno Nadal, Zverev, Thiem, Čilić i Federer protiv momčad Svijeta u kojoj su nastupali Kyrgios, Sock, Isner, Tiafoe i Querrey.

Iako je sve to bilo revijalnog karaktera, tenisači su igrali maksimalno ozbiljno. 

Odlučujući poen Europi donio je baš Fedex protiv Kyrgiosa, a sve je posebno emotivno doživljavao Rogerov najveći rival, Rafael Nadal. Njih dvojica vode veliko rivalstvo u zadnjih deset godina, ali pored toga su i veliki prijatelji.

Za vrijeme Rogerovog meča, Rafa je svaki poen doživljavao kao da je njegov pa kad je Švicarac donio pobjedu Europi, Španjolac mu je odmah otrčao u zagrljaj.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pilot222 01.10.2017.

    Definitivno dva naj tenisera za sva vremena.

  • Greatest-Of-All-Time 26.09.2017.

    Bas lijepo natjecanje,steta sto ne traje barem tjedan dana.Neki mecevi su biili bolji nego vecina ovogodisnjiih na GS turnirima i mastersima.A smijesno mi ih bilo gledati,posebno tim Europe.Federer i Nadal su djelovali kao neki profesori,a Thiem i Zverev neki njihovi klinci sto uce igrati.Pohvala i Kyrgiosu,koliko god djeluje nekad los,covjek kad je nekakvo timsko natjecanje uvijek daje 100% od sebe,vise mu znaci nego kad igra GS turnire.Jedino ko je jos falio svijetu je Delpo, dok kod Europe ovo puno bolje izgleda nego da su dosli Djokovic i Murray.S njima nebi bilo to to.Valjda bude slicna postava i dogodine.

  • 26.09.2017.

    Dva najveca sportasa svih vremena,,,mnogo tuge su jedan drugom nanijeli ali se postuju i vole kao niti jedni rivali....pa Rafa je rekao poslije finala AO nije mi tesko samo zato sto je Roger pobjedio!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare