To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo ljutit nakon zamjene, Bergwijn golovima u 95. i 97. donio slavlje Spursima

Nizozemac Steven Bergwijn u sudačkoj nadoknadi u razmaku od dvije minute zabio je dva gola i doveo Tottenham do pobjede. United je slavio protiv Brentforda, a Ronaldo se zbog zamjene naljutio na Rangnicka
Vidi originalni članak

Tottenham je u 13. kolu Premier lige nakon velikog preokreta slavio protiv Leicester Cityja s 3-2. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leicester je na domaćem terenu poveo u 24. minuti susreta golom Patsona Dake, a rezultat je poravnao Harry Kane u 38. minuti kada je zabio za izjednačenje pred kraj prvog poluvremena. 

U drugom dijelu utakmice, Leicester ponovno dolazi do vodstva u 76. minuti pogotkom Jamesa Maddisona. Domaćin je vodio sve do kraja utakmice, a u sudačkoj nadoknadi Spursi su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist te uzeti tri boda. 

Fenomenalni Steven Bergwijn u 95. minuti nadoknade zabija za izjednačenje te samo dvije minute kasnije i za pobjedu Tottenhama. 

Spursi se trenutačno nalaze na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 36 bodova dok je Leicester ostao na desetom mjestu s 25 bodova. 

U drugoj utakmici engleskog prvenstva, Manchester United slavio je protiv Brentforda 3-1, a susret je obilježila reakcija Cristiana Ronalda kojeg je u 71. minuti trener Ralf Rangnick zamijenio. Portugalcu se to nije svidjelo, pa je Ralf Rangnick sve pokušao izgladiti.

Video možete pogledati OVDJE

U 77. minuti susreta, Marcus Rashford zabio je za 3-0, a vodstvo 'crvenih vragova' smanjio je Ivan Toney u 85. minuti.

Manchster United je sedmi na ljestvici s 35 bodova, a Brentford 14. s 23 boda. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ioiooik 20.01.2022.

    Kakav je Ronaldo karakter dokazao je 2018 kada Modriću nije htio da pruži ruku i kada nije htio da dođe na dodjelu zlatne lopte svom suigraču zbog kojeg je ostvario 90% uspjeha u karijeri. Bez Modrica je u ostalih 15 godina karijere dobio samo jednu zlatnu loptu i osvojio je samo jednu ligu prvaka. Osim toga nikada se nije Modriću izvinuo za sve one gadosti koje je njegova sestra napisala o Modrićevoj zlatnoj lopti. Osim toga proslavio je gol protiv Uniteda 2019 dizanjem dresa i pokazivanjem mišića. I to protiv kluba koji ga je napravio. Džaba svo nogometno umijeće i novac, neke stvari izgleda ne mogu da se nauče. Nikada ga necu postovati jer je 0 od covjeka..

  • glava stanovnika 20.01.2022.

    I on i Messi izgubili su formu. Jedan je LM10.

  • KARL_3 20.01.2022.

    Dokaz da igra za sebe ne za tim jer da mu je stalo do tima shvatio bi da treba izaći. Al ego mu je veći od forme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare