To je to što me zanima!

VIDEO SAD se klanja Ivici Zupcu. Maskota mu je poljubila noge

Svaku noć želim imati double-double, većinu vremena sam najveći lik na parketu, rekao je hrvatski centar nakon pobjede LA Clippersa protiv Memphisa
Vidi originalni članak

Ivica Zubac (26) odigrao je jednu od najboljih utakmica u karijeri. Noćas je u pobjedi svojih LA Clippersa protiv Memphis Grizzliesa 117-106 postigao 15 poena uz čak 20 skokova.

Statistika LA - Memphis

Kondor Chuck ljubio noge Zupcu

Gosti iz Memphisa nisu pronašli rješenje za njegovu igru u reketu i Zubac je dominantnom predstavom zaludio američke i svjetske ljubitelje košarke.

Toliko da mu je nakon utakmice, dok je potpisivao loptu, maskota ljubila noge. Kondor Chuck je u jednom trenutku kleknuo na parket pa Zupcu izljubio tenisice.

Nešto kasnije naklonio mu se i trener Clippersa Tyronn Lue, koji je na konferenciji za medije nahvalio hrvatskog centra

- Zubac je pod košem bio čudovište - rekao je američki strateg.

Zubac: Svaku noć želim double-double

Inače, Zubac je fantastičnu predstavu odradio pred brojnim Hrvatima koji su pohodili Crypto.com Arenu u Los Angelesu u tradicionalnoj "Hrvatskoj noći".

- Bili smo vrlo dobri u zatvaranju utakmice. Ostali smo mirni, James (Harden op.a.) je bio prilično miran u donošenju odluka. Htjeli smo zakrčiti reket i hvatati skokove. Tako sam usmjerio utakmicu. Svaku noć želim imati double-double, većinu vremena sam najveći lik na parketu - rekao je Zubac nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kp 30.12.2023.

    Brao Zubac.

  • Chani Kynes 30.12.2023.

    Onda bi se Jokiću i Dončiću trebalo ljubiti i ruke i noge.

  • Tmularemija 30.12.2023.

    Big Zu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare