To je to što me zanima!

VIDEO Perišić zabio bombetinu! Southampton čudesno do boda

Momčad Antonia Contea imala je sve u svojim rukama, ali 'svecima' su bile dovoljne samo tri minute da se od velikog zaostatka vrate u igru. Southamptonu su se ozlijedila dva stopera, a Ćaleta-Car nije bio na klupi
Vidi originalni članak

Nesvakidašnju situaciju vidjeli smo na utakmici Southamptona i Tottenhama (3-3) u 28. kolu Premier lige. Naime, čak su četvorica igrača napustila igru u prvom poluvremenu zbog ozljeda. Za Southampton su izašli stoperi Armel Bella-Kotchap i Jan Bednarek, ali Duje Ćaleta-Car nije dobio priliku jer nije bio ni na klupi 'svetaca'. Kao ni Mislav Oršić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Tottenham su se ozlijedili Richarlison, koji je već na zagrijavanju osjetio probleme i izašao u petoj minuti utakmice, a Ben Davies je izašao u 37. minuti i zamijenio ga je Ivan Perišić.

Upravo je Perišić zakucao golčinu. Igrala se 74. minuta kada je hrvatski reprezentativac zabio za 3-1 svoje momčadi i potop 'svetaca' u tim trenucima. Bio je to njegov prvi gol u dresu londonskog kluba.

VIDEO GOLA OVDJE

Tottenham je poveo u samoj završnici prvog poluvremena golom Porra (45+1), odmah na startu nastavka poravnao je Adams (46), da bi novu prednost gostima osigurao Kane (65) preciznim udarcem glavom.

Potom je Perišić povisio na 3-1, ali taj rezultat je trajao nepune tri minute prije no što je Walcott (77) smanjio na 3-2, da bi Ward-Prowse (90+3-11m) poravnao na 3-3 iz kaznenog udarca nakon prekršaja Sarra na maitland-Nilesu.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ^crni jack 19.03.2023.

    Šta je seljacine dalmaske.Jedino veselje vam je kad jedan bivši igrač Dinama ne igra. A pozabili ste sve svoje propale igrače koji su vani samo promatrači.Bijedo s juga nećete do naslova 100 godina zato jer ste smece

  • pegla4 18.03.2023.

    Ja pomislio Oršić, skoro sam pao sa stolice 😮

  • Lucifer21 18.03.2023.

    Trpa li Orsic sta kazu fanovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare