To je to što me zanima!

VIDEO Sramotan ispad navijača Argentine prema Francuzima

Proširite glasinu, igraju za Francusku, ali dolaze iz Angole. Kako divno, oni će trčati. Oni vole transvestite kao onaj je*** Mbappé. Njegova majka je iz Nigerije, njegov otac iz Kameruna, pjevali su
Vidi originalni članak

Brojni ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu polako pristižu u Katar, zemlju u kojoj u nedjelju počinje 22. izdanje Svjetskoga nogometnog prvenstva, a prvi sramotni ispadi već su se počeli širiti društvenim mrežama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinski navijači po dolasku su pjevali uvredljive pjesme na račun Francuza u kojoj su se posebice okomili na Kyliana Mbappéa (23). 

- Proširite glasinu, igraju za Francusku, ali dolaze iz Angole. Kako divno, oni će trčati. Oni vole transvestite kao onaj je*** Mbappé. Njegova majka je iz Nigerije, njegov otac iz Kameruna, ali u dokumentima piše Francuska - pjevali su Argentinci sramotnu rasističku pjesmu.

Podsjetimo, mladi francuski nogometaš je prema pisanjima tamošnjih medija, nakon prekida s glumicom Emmom Smet završio u naručju modela Ines Rau koja je sa 16 godina odlučila  promijeniti spol jer se osjećala kao žena zarobljena u tijelu muškarca. 

Argentina je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije četiri godine u osmini finala ispala upravo od Francuske koja ih je pobijedila s 4-3 i u konačnici osvojila naslov prvaka. 

Argentina je ove godine u skupini C s Poljskom, Meksikom i Saudijskom Arabijom. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • I_v_a_n 18.11.2022.

    Da ali da se tako na sve gleda onda bi juznoamericke ekipe trebale da igraju samo sa domorocima jer svi ostali su isto migranti. Sama Argentina je 50% talijanskog porijekla, Uruguay isto, a o Brazilu da ne pricamo. Ostali bi na kraju donekle Cile, Paraguay, Ecuador i Bolivija a i tu jedna dobar dio populacije je izmjesan.

  • Space Burek 18.11.2022.

    Pa na skoro svakoj utakmici bude ovakvih pjesama :) a sportaši koji imaju veze sa Francuskom mijenjaju državljanstva kao nitko. Inaki Williams je bio Francuz pa kad nije došao do repke je postao Španjolac a kad je i to propalo postao je reprezentativac Gane a njegov brat je Španjolac za koju ima nekoliko nastupa. Laporte isto postao Španjolac... baš me zanima kakvi su im zakoni oko toga.

  • Freankye 18.11.2022.

    To su Sjedinjene Africke Drzave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare