To je to što me zanima!

VIDEO Sramotne scene u Italiji: Golman Milana napustio teren zbog rasističkih ispada navijača

Nakon pauze od 4-5 minuta utakmica je nastavljena, a na vratima je stao Maignan. Vidjet ćemo što će se dogoditi ako opet vrijeđaju francuskog vratara
Vidi originalni članak

Milan je u 21. kolu Serie A slavio velikim preokretom protiv Udinesea u Udinama (3-2). I prije kraja, utakmica je došla u središte javnosti, ali nažalost, ne zbog lijepog i atraktivnog nogometa.

U šestoj minuti Maignan je doživio rasističke uvrede s tribina, a to se ponovilo 15-ak minuta kasnije.

Maignan nije želio nastaviti utakmicu. Prvo je sucu rekao što se događa, a onda je krenuo napustiti teren. Skinuo je rukavice i otišao u svlačionicu. Za njim je krenulo još nekoliko igrača Milana.

POJAČANJE Igrao je protiv vatrenih u Katru i postao prvi Kanađanin u Italiji

No, nakon svega imao je podršku suigrača i protivničkih igrača, a na kraju su ga delegat i svi ostali nagovorili da promijeni odluku i vrati se na teren, što je i učinio. Nakon pauze od 4-5 minuta utakmica je nastavljena, a na vratima je stao Maignan. Vidjet ćemo što će se dogoditi ako opet vrijeđaju francuskog vratara.

Situaciju pogledajte OVDJE.

POMUTNJA U MILANU Zvijezda BiH izazvala skandal i odbila ući: 'Pokazao je na leđa'

Inače, malo prije odmora Ruben Loftus-Cheek je pogodio za vodstvo Rossonera od 1-0, ali je Lazar Samardžić zabio za izjednačenje u 42. minuti. Maginan je po povratku na teren nakon prekida dobivao glasne zvižduke domaće publike svaki put kada bi došao u posjed lopte.

Thauvin je sredinom nastavka pogodio za prednost Udinesea od 2-1. No, domaći nisu izdržali završni pritisak Milana, Jović (83) je uspio pospremiti jedan odbijanac u mrežu za 2-2, da bi Okafor (90+3) iz gužve nakon udarca iz kuta u sudačkoj nadoknadi osigurao pobjedu Milanu.

Treći Milan sada ima 45 bodova, šest manje od vodećeg gradskog rivala Intera, a četiri manje od drugog Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Ne željeno korisničko ime 21.01.2024.

    vecina komentara ovdje IQ 45.ili ne znaju citati,ili nemaju iq.bjelcima ne moze vikati uuu uuu kao majmunu jer smo bijelci,on je crnac,ne kapirate razliku?nas nemoze usporedit sa majmunom,njega moze

  • Rokas Pukštas 21.01.2024.

    Petkovic bez uvreda ode s terena

  • ludivarazdinec 21.01.2024.

    nas bi več i fifa i fufa i svi razapeli!!!!! a tam bu to ispalo navijanje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare