To je to što me zanima!

VIDEO Srpski nogometaš vitlao škarama pred kolegom: Prijetio je Nemanji Bjelici u igraonici

Snimka iz drugog kuta još je jezivija jer se na njoj vidi kako Petković u ruci drži škare, ponovno se unosi Bjelici u live i tek kada im prilazi dijete, ostavlja ih na šanku, rekao je neimenovani izvor
Vidi originalni članak

Kako pišu srpski mediji, u jednom trgovačkom centru u Beogradu je bivši nogometaš Nikola Petković (37) 3. veljače prijetio košarkašu Nemanji Bjelici (35). 

Košarkaš Crvene zvezde sjedio je za stolom u igraonici kad mu je prišao Petković te ga, prema pisanju srpskih medija, vrijeđao i prijetio mu. 

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

- Snimka iz drugog kuta još je jezivija jer se na njoj vidi kako Petković u ruci drži škare, ponovno se unosi Bjelici u live i tek kada im prilazi dijete, ostavlja ih na šanku - rekao je sugovornik Kurira.

Prema neslužbenim je informacijama nogometaš prijetio košarkašu i njegovoj obitelji.

- Rekao je 'iselit ću te u Prigrevicu'. Bjelica je ostao mirno sjediti, a Petković je otišao do šanka, uzeo škare i prijetio Bjelici da će ga izbosti - rekao je izvor za spomenuti srpski medij.

Nakon incidenta je intervenirala i policija te su uhapsili Petkovića i zadržali ga u stanici. Iznio je svoju obranu u prisustvu advokata te je negirao krivično djelo ugrožavanja sigurnosti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • gnojna družina 05.02.2024.

    austrijski vlasnici ovog zutila nas svakodnevno truju ovakvim nebulozama pa i jos vecim

  • 05.02.2024.

    Turska krv kad prokljuca

Komentiraj...
Vidi sve komentare