To je to što me zanima!

VIDEO Trenutak kad je Torino ovacijama zahvalio Mandžukiću

Iako nije asistirao niti zabio u gradskom derbiju, navijači su mu se naklonili. Juve je gazda u Torinu, a u Torinu obožavaju našeg majstora koji je dobio ovacije cijelog stadiona...
Vidi originalni članak

Juventus je u šest kola upisao isto toliko pobjeda u Serie A gdje je posebno najimpresivnija bila ona subotnja protiv gradskog rivala Torina. Završilo je 4-0 za aktualnog prvaka i to je još i ugodan rezultat za goste jer je 'stara dama' fulala niz sjajnih šansi.

Naravno, naš sjajni Mario Mandžukić ponovno je bio prvotimac Allegrijeve momčadi, ovaj put igrao je u vrhu napada umjesto Higuaina koji je totalno izvan forme.

Mandžu po običaju hvale da je puno radio za momčad i otvarao prostore ostalim suigračima u završnici, a jedan dobar udarac obranio mu je i raspoloženi Salvatore Sirigu.

Iako nije asistirao niti zabio u gradskom derbiju, navijači su mu se naklonili. Juve je gazda u Torinu, a u Torinu obožavaju našeg majstora.

Pri izlasku s travnjaka u 80. minuti 'pokupio' je gromoglasne ovacije cijelog Allianz Stadiuma.

VIDEO

Ljubav je obostrana jer baš je Mandžo nedavno izjavio kako iz dana u dan sve više voli dres svog sadašnjeg kluba.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tuna111 24.09.2017.

    Vole ga navijaci jer ima taj "klosarski" navijacki stil. Gine stalno, to se na tv-u mozda i ne vidi, ali tko ga je ikad gledao uzivo zna o cemu pricam.

  • 1307 24.09.2017.

    Nema goreg i po igri a i po ponasanju , kada ga samo vidis , faca konjska ,fujjj

  • --- DAVOR --- 24.09.2017.

    U reprezentaciji se u 8 od 10 tekmi ne može sastat s loptom a i kad se sastane prommaši ko pacer ili zabrlja. Leovac lijevi bek,Tomećak desni,Jedvaj i Vida stoperi,Pašalić umjesto Badelja,Kramariić polušpica iza Kalinića,Rog umjesto Rakitića i to je onda to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare