To je to što me zanima!

VIDEO Ugledni košarkaški sudac ukrao parfem na aerodromu: 'Mene krade već godinama...'

Zbog te snimke, koja je u javnost izašla tek pet mjeseci kasnije, Euroliga je protiv njega pokrenula postupak. Zasigurno ga čeka drastična kazna, a nakon objave snimke oglasili su se i neki igrači
Vidi originalni članak

Slovenski sudac Matej Bolthauser glavna je tema europske košarkaške javnosti zbog snimke koja je dospjela u medije. Naime, na njoj je slovenski sudac na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Ništa ne bi bilo čudno da ugledni sudac na toj snimci ne krade. Snimka iz prosinca prošle godine prikazuje suca kako iz "free shopa" krade parfem Tom Ford vrijednosti oko 220 eura. Bolthauser se tada vraćao s euroligaške utakmice između Monaca i Partizana koju je sudio u Francuskoj.

EUROLIGA Real razbio Baskoniju, Maccabi iznenadio Panathinaikos...

Snimka prikazuje kako kako Slovenac, kao i svaki drugi putnik, ulazi u parfumeriju zračne luke i gurajući svoj kofer gleda parfeme. Međutim, on cijelo vrijeme gleda oko sebe. U jednom trenutku odlazi muškarac koji je s njim bio u istom dijelu dućana, što Bolthauser vidi kao povoljan trenutak za krađu. Kameri je bio okrenut leđima i nekoliko puta je pogledao u tom smjeru. Ono što nije znao je da će se na snimci jasno vidjeti trenutak kada ubaci parfem u džep.

HRVAT NAPRAVIO INCIDENT VIDEO Hezonja divljao i vrijeđao suca: 'Tebi, tebi j... mater u p...'

Video možete pogledati OVDJE.

Zbog te snimke, koja je u javnost izašla tek pet mjeseci kasnije, Euroliga je protiv njega pokrenula postupak. Zasigurno ga čeka drastična kazna, a nakon objave snimke oglasili su se i neki igrači. 

"Čovjek krade godinama! Euroliga ima veliki broj sjajnih sudaca, ali ovaj tip je daleko najgori, a nije teško shvatiti zašto", napisao je na Twittter Matt Janning. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 27.04.2024.

    ljudi nemaju para.kriza je golema,.cijene skacu(nicu) kao neboderi.pogotovo cijene zdravstva su otisle u k...meni je puko zub u dva dijela.gornji dio ostao,donji pao.morao vadit gornji komadic,30 sekundi mu je trebalo da ga izvadi=340 eura

  • Chani Kynes 27.04.2024.

    Kradu li se knjige?

  • TECHNO VIKING 27.04.2024.

    a to je taj tom ford, kojemu je kruljac mlađi cuvao drogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare