To je to što me zanima!

VIDEO Uhitili slavnu američku golmanicu jer je vozila pijana: Blizanci plakali, ona zaspala

U videu koji je objavio Queen City News prikazuje prvo policajca kako kuca na prozor nakon čega se Hope probudila te je rekla: "O, moj Bože". Spavala je za volanom, a na stražnjem sjedalu su plakali blizanci
Vidi originalni članak

Život bivše američke golmanice Hope Solo (41) otišao je u krivom smjeru nakon što se umirovila. U ožujku je policija privela Hope nakon što su je pronašli da spava za volanom upaljenog automobila, a na stražnjem sjedalu bili su njezini blizanci Lozen i Vittorio. 

Sada je u javnost izašao i video koji pokazuje trenutak u kojem je policajac izvukao Hope iz automobila nakon što se onesvijestila za volanom. Amerikanka je dobila zatvorsku kaznu od 30 dana, ali istu nije služila nego je mjesec dana bila na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Kaznili su je i s 3100 dolara te su joj oduzeli vozačku na dvije godine. 

U videu koji je objavio Queen City News prikazuje prvo policajca kako kuca na prozor nakon čega se Hope probudila te je rekla: "O, moj Bože". Policajac ju je upitao zbog čega spava, na što mu je odgovorila da je 'kratko odmorila'. 

Solo je rekla da nije konzumirala alkohol, razgovarala je na telefon nakon čega joj je policajac isti uzeo te rekao da izađe iz auta iz kojeg je dopirao plač njezine djece. 

Hope je kasnije tu večer opisala kao najveću pogrešku u svom životu. 

- Učiti iz ove pogreške je jako bolno, ali nastavit ću biti učenik najveće škole koja se zove život te ću rasti i učiti iz svojih iskustava - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tabakeran 02.11.2022.

    Han Solo vozi svemirski brod, ova nije u stanju ni auto.

  • pametnih_li_ljudi 02.11.2022.

    Borkinja za 'jednakost' je zadrijemala od kolicine alkohola u upaljenom auto sa dvoje male dijece na straznjem sjedalu ... trazenje prava bez ikakvih obveza ... sad se nadam da ce joj zaljepiti zatvorsku kaznu zbog ugrozavanja maloljetne djece jednako kako bi muskarcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare