To je to što me zanima!

VIDEO Vlašić krasno pogodio iz okreta, Torino dobio Sampdoriju

Niksi je dao loptu na lijevu stranu za Radonjića koji je produžio za Vojvodu, a on je krasno pronašao Vlašića na deset metara od gola. Nije oklijevao veznjak Torina već je iz okreta krasno pogodio daljnji kut gola gostiju
Vidi originalni članak

Nakon što je saznao da se našao na popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., veznjak Torina i hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić (25) zabio je gol u pobjedi protiv Sampdorije (2-0) u 14. kolu Serie A.

Niksi je dao loptu na lijevu stranu za Radonjića koji je produžio za Vojvodu, a on je krasno pronašao Vlašića na deset metara od gola. Nije oklijevao veznjak Torina već je iz okreta krasno pogodio daljnji kut gola gostiju.

Video gola možete pogledati OVDJE. Vlašić je započeo utakmicu, a izašao je iz igre u drugoj minuti sudačke nadoknade. Također, asistirao je za prvi gol Radonjića u 29. minuti utakmice.

Ovom su pobjedom nogometaši Torina došli na deveto mjesto Serie A s 20 osvojenih bodova nakon 14 kola. Imaju šest pobjeda, dva remija i šest poraza uz gol razliku 15:16.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 10.11.2022.

    Jurić je trenerska klasa . Znam da to nikad necu doživit al san mi je da on bude na klupi Hajduka. Odmah bi ekipa bila za 50 % bolja.

  • arow 10.11.2022.

    Juric je trener za 10

  • ptica neznalica 10.11.2022.

    Taj nikad neće biti dobar igrač. Da je izbornik bilo tko osim navijača jajduka ni prismrdio ne bi reprezentaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare