To je to što me zanima!

VIDEO Zlatna Andrejeva ljevica! Potvrdio je da je prava igračina

Izjednačio se Kramarić 22. reprezentativnim golom s bivšim kapetanom Darijom Srnom. Strašno precizan i efikasan bio je kao lutajuća špica u utakmici protiv Kanade, pogodio je mrežu iz sva tri šuta
Vidi originalni članak

Mnogi su sumnjali u sposobnosti Andreja Kramarića (31) nakon prve utakmice protiv Maroka, a on je izvedbom protiv Kanade svim kritičarima začepio usta.

Tri udarca, tri gola, od čega dva poništena i utakmica kojom je nagovijestio da je opet onaj dobri, stari Andrej kakav je jako potreban "vatrenima" na Svjetskom prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje hrvatskih navijača u Dohi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je u 36. minuti na dodavanje Perišića u šesnaesterac potegao lijevom nogom iskosa u suprotni kut, slično je ponovio i u 70., opet nakon Ivanova proigravanja.

Ovaj put u pitanju je bila duga lopta koju je Andrej primio desnom, prodao lažnjak i ljevom nogom zabio u suprotni kut nemoćnog Milana Borjana. Otišla je ta lopta kroz noge veterana Atibe Hutchinsona.

Pogledajte drugi gol Andreja Kramarića OVDJE.

Andrej Kramarić se tako 22. golom za Hrvatsku, trećim u zadnjih 11 dana (uz jedan Saudijskoj Arabiji), izjednačio s Darijom Srnom na šestom mjestu vječne ljestvice strijelaca. Samo jedan više ima Luka Modrić, Eduardo je ostao na 29, Ivan Perišić je na 32, Mario Mandžukić na 33, Davor Šuker na 45.

Priču je zaključio Lovro Majer u 94. minuti na nesebičnu asistenciju Mislava Oršića koji je iskoristio grešku kanadske obrane i ukradenu loptu Brune Petkovića. Bila je to malonogometna kontra "dva na nula" i fina realizacija Rennesova veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • keser 27.11.2022.

    Kramarić nije centarfor klasični

  • Brunci1984 27.11.2022.

    Prava igracina protiv kanade i andore a onda ga nema 3 godine

  • 26 27.11.2022.

    Zasto opet vlasic...al zasto hbte...i zast nije luku vadio ranije da ga odmori(ajd to nije toliki problem) ali vlasic 😭😭😭😭

Komentiraj...
Vidi sve komentare