To je to što me zanima!

VIDEO Zvonarek iz voleja zabio prvijenac za Bayern München

Talentirani veznjak iz Koprivnice nakon kornera je iz voleja zabio prvijenac, odnosno gol za izjednačenje protiv Türkgücü Münchena, prošlosezonskog trećeligaša
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Lovro Zvonarek (17) zabio je prvi gol za drugu momčad Bayern Munchena koja se natječe u regionalnoj ligi Bavarske, što je četvrti rang natjecanja u Njemačkoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njoj uglavnom igraju mlađi igrači (prosjek godina prve momčadi je 20,6) koji se postupno pripremaju za prelazak u prvu momčad.

Talentirani veznjak iz Koprivnice nakon kornera je iz voleja zabio prvijenac, odnosno gol za izjednačenje protiv Türkgücü Münchena, prošlosezonskog trećeligaša.

Druga momčad Bayerna u konačnici je pobijedila 3-2, a prema njemačkim pravilima, druge momčadi prvoligaških klubova mogu se natjecati u rangovima do treće lige. 

Zvonarek je s 12 godina iz Koprivnice je prešao u Slaven Belupo, a u HNL-u je debitirao sa 16 godina i pet dana, postavši drugi najmlađi debitant u elitnom razredu hrvatskog nogometa poslije Marka Dabre u Cibaliji, koji je 2013. ušao u igru tri dana mlađi.

Talentirani veznjak prošle je godine otišao u Bayernov kamp te je tamo oduševio ključnog čovjeka Bayernove B momčadi, a u rujnu prošle godine službeno je potpisao za Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pag1987 01.08.2022.

    Ovaj komentator urla na gol u 4. ligi?

  • Tomislav Tomasic 01.08.2022.

    Zvonarek nije iz koprivnice, nego iz Preloga, grad u Međimurju...

  • korisnik10 01.08.2022.

    Steta sto je otisao iz Belupa, prerano... I sada umjesto da igra pravi nogomet u HNL-u, igra 4tu ligu u njemackoj... Trebao ga je Bayern ostaviti na posudbi sezonu dvije jos u Belupu, kao sto je Leipzig npr. ostavio Gvardiola

Komentiraj...
Vidi sve komentare