To je to što me zanima!

Vidi se iz kamiona: Bivša miss Poljske vozit će 6000 km relija

Uskoro kreće reli Afrika Eco Race od Monaka do Dakra na kojem će, u konkurenciji kamiona, nastupiti i Marcelina Zawadzka, koja je prije osam godina osvojila titulu najljepše Poljakinje
Vidi originalni članak

Nije baš uobičajeno da se manekenke uhvate sporta, barem ne na nekoj visokoj razini, no Marcelina Zawadzka (30) mogla bi biti iznimka. Lijepa Poljakinja, naime, okušat će se u opasnom reliju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marcelina je 2011. pobijedila na poljskom izboru za miss, a iduće će godine nastupiti na utrci Africa Eco Race, reliju koji se vozi od Europe do Afrike i koji je nastao kao odgovor na premještanje čuvenog relija Dakar u Južnu Ameriku.

Da stvar bude još zanimljivija, Marcelina je vozački ispit za sudjelovanje na ovoj prestižnoj utrci položila u konkurenciji - kamiona. Bit će u timu s još trojicom vozača.

Natjecanje traje od 5. do 19. siječnja, a vozit će se od Monaka preko Savone u Italije do Tangera u Maroku, ići će preko teritorija Mauritanije i završiti, dakako, u Dakru. Ukupno 5954 kilometra.

"Željela bih da znate da je naše sudjelovanje u ovoj utrci humanitarne naravi, nećemo primiti nikakvu naknadu, nego želimo povoći drugima", napisala je humanitarka Marcelina.

Željno iščekujemo vidjeti kako će se snaći za velikim volanom!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • _l_ 13.12.2019.

    dobra mala

  • Pero Konta 12.12.2019.

    Ja bih s njom i oko svijeta i u prvoj brzini.

  • 12.12.2019.

    Jel joj mogu bit su vozac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare