To je to što me zanima!

Vidiš tamo? Njemu odnesi dres. Luka velikog srca oduševio gestom za mladog navijača

Luka zahtjev nije zaboravio, jednom je redaru točno objasnio u čijim rukama dres mora završiti. A kad jest, uslijedio je nalet emocija. I, naravno, odmah i proba odgovara li dres...
Vidi originalni članak

Real Madrid kiksao je proteklog vikenda odigravši 2-2 kod kuće protiv slabašnog Elchea. No, nema prevelike drame u Madridu jer Real i dalje drži prvo mjesto, a prva pratnja iz Seville, Sevilla i Betis, imaju četiri, odnosno 10 bodova manje.

REAL - ELCHE 2-2 VIDEO Modrić zabio, 'kraljevi' kiksali protiv 15. momčadi lige

Luka Modrić opet je zabio, nakon Superkupa. Ovaj put s bijele točke, a još je nekoga posebno obradovao nakon utakmice. Hrvatski kapetan proslijedio je dres jednom mladom navijaču na tribinama koji je pokušao dobiti dres i prije početka.

Luka, međutim, na to nije zaboravio, jednom je redaru točno objasnio u čijim rukama dres mora završiti. A kad jest, uslijedio je nalet emocija. I, naravno, odmah i proba odgovara li dres...

A Modrić? I dalje čeka rasplet svoje situacije u Realu.

- S klubom sam u dobrom odnosu, i tako nastavlja biti. Sigurno ćemo postići sporazum i napraviti ono što smatramo da je najbolje za obje strane. Ranije nam nisu trebale niti dvije minute za postizanje sporazuma oko produženja ugovora. Trenutačno ne razmišljam o tome. Zna se što ja želim, nadam se da klub želi to isto - rekao je.

NAJSTARIJI IGRAČ KLUBA Modrić čeka novi ugovor: Prije mi nisu trebale ni dvije minute da se dogovorim s Realom...

- Maksimalno uživam u nogometu, više nego ikada.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • 27.01.2022.

    Veliki si Luka,jedan od najvecih 🎩🪄

  • 25.01.2022.

    Dalton i prodavacpite Stvarno vas triba sazaljevaat

  • kp 25.01.2022.

    Kralj vrhunski igrač još veci čovjek.Tako se ponašaju veliki.Puno njih nije ni blizo Modriću jednstavno kapa dolje LEGENDO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare