To je to što me zanima!

Vieira im obećao: Uvest ću City među najbolja četiri...

Cilj biti među četiri najbolja kluba u Premiershipu, a ja doista vjerujem da smo dovoljno dobri da tamo i završimo sezonu, rekao je Patrick Vieira
Vidi originalni članak

Iskusni francuski veznjak Patrick Vieira oduševio je sve navijače 'građana' u svojoj drugoj povratničkoj utakmici u Premiershipu. Manchester City je pobijedio Bolton 2-0, a posebno je lijep bio drugi gol za koji je 'kriva' Arsenalova veza u Cityju. Vieira je prekrasnom dubinskom loptom proigrao Adebayora, a ovaj još ljepše iz voleja postavio konačnih 2-0. Vieira je odigrao maestralnu utakmicu dirigirajući veznim redom bogate arapske 'igračke'.
- Naš je cilj biti među četiri najbolja kluba u Premiershipu, a ja doista vjerujem da smo dovoljno dobri da tamo i završimo sezonu. Još je puno teških utakmica, no mi ih sve moramo pobijediti i pokušati se plasirati u Ligu prvaka. Povratak ui Premiership je prekrasan. Osjećam se odlično jer već dugo nisam igrao svih 90 minuta. Ma sve je puno lakše čim oko sebe imate tako kvalitetne igrače kao što ih ja imam ovdje - rekao je iskusni Vieira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dusansk 10.02.2010.

    čisto sumnjam....

  • plavocrni 10.02.2010.

    oćes da,a nakon 3 tekme, opet pauza mj i pol zbog ozljede koljena..

  • bosnia_80 10.02.2010.

    a možda su oni tamo, u klubu iz kojeg si došao, kvalitetniji pa se nisi mogao nametnuti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare