To je to što me zanima!

Viknuo sam: 'Evo mog rivala zvezdaša'. Vučić se okrenuo...

'Susret je bio slučajan, ali srdačan. Čast mi je što smo razgovarali. Pitao me za zdravlje i kazao mi da sam dobrodošao u Srbiju. Vaš predsjednik čestitao mi je na uspjesima', kazao je Mamić za Alo
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić stigao je u utorak na 22. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, a tamo se sastao sa bjeguncem od hrvatskog pravosuđa Zdravkom Mamićem koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora. 

Zdravko Mamić za beogradski je Alo kazao kako njihov susret nije bio planiran.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I ranije sam govorio koliko cijenim Vučića, a sada sam ga imao priliku upoznati. Susret je bio srdačan, a sudbina je htjela da se upoznamo na teritoriju treće zemlje - rekao je Mamić za Alo pa dodao:

- Nisam znao da je Vučić tamo! U jednom trenutku na sajmu uočio sam vašeg predsjednika Vučića. Rekao sam malo glasnije prijateljima: 'Čekajte da pozdravim svog velikog rivala - navijača Crvene zvezde' - objasnio je Zdravko Mamić.

Doći ću u Srbiju

- Vučić me čuo, pogledao, nasmijao se i, naravno, članovi njegove delegacije zaustavili su se. Rukovali smo se i najljubaznije me pitao: 'Kako si?, Kako se osjećaš, Kad ćeš u Srbiju?' - rekao je Mamić za Alo.

- Zahvalio sam mu se na pozivu i rekao da ću rado doći u Srbiju kad mi okolnosti to budu dozvoljavale. Čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima i poželio mi je svako dobro u životu - kazao je Zdravko Mamić.

Uvijek smo bili spremni za tučnjavu u Zagrebu

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić veliki je navijač Crvene zvezde, a bio je i na Maksimiru 13. svibnja 1990. na nikad odigranoj utakmici Dinama i srpskog kluba.

Samo pukom srećom nije bilo mrtvih. Ozlijeđenih, nažalost, bilo je pregršt. Među navijačima Zvezde, koji su divljali pod zaštitom i blagoslovom režimske milicije.

- Uvijek smo mi bili spremni na tučnjavu u Zagrebu, ali ovo je bilo nešto drugačije. Čim smo stigli na Maksimir osjećala se iskrena mržnja, s obje strane su se čule najjezivije pjesme jednih o drugima - ispričao je Aleksandar Vučić, koji je tad imao 20 godina.

 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • goran103 12.04.2019.

    A moj Mamicu idi bre pa se ubij najbolje bi ti to bilo ! Velika Hrvatina a grli se i ljubi sa deklariranim cetnikom...nevjerovatno kolko taj ima lica

  • 11.04.2019.

    Prava braca .

  • mestar 10.04.2019.

    Sasvum slucajno se susreli na ulici kad su isli kupit kruh, savim slucajno je ono zavrsilo zvezdasa u najhrvatskijem klubu i obratno, sasvim slucajno i sad se ramjenjuje roba, sasvim slucajno lobiranje za jugoligu, brend lobira za uhljebnicku potporu za slucajnna zbivanja ovoga njihog terenca sto reci nego licemjerno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare