To je to što me zanima!

Villas-Boas: Naslov prvaka je fantazija, realnost je 4. mjesto

Nakon tri uzastopna remija i subotnjeg poraza od Aston Ville, Chelsea je pao na 5. mjesto iza gradskog rivala Arsenala. Za prvoplasiranim Cityjem zaostaje 11 bodova
Vidi originalni članak

Nadam se da će nam 2012. godina donijeti bolje rezultate, kazao je menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas nakon što su njegovi nogometaši izgubili od Aston Ville (3-1) u 19. kolu Premiershipa

Nakon tri uzastopna remija i subotnjeg poraza od Ville, Chelsea je pao na peto mjesto iza gradskog rivala Arsenala. Za prvoplasiranim Manchester Cityjem, koji ima odigranu utakmicu manje, zaostaje velikih 11 bodova.

- Moramo popraviti nekoliko stvari u svojoj igri. Villa nas je danas dobro kaznila - istaknuo je portugalski stručnjak, a na pitanje vjeruje li još uvijek da Chelsea može do naslova, odgovorio je:

- Ne bih rekao. To je fantazija. Naša je realnost u ovom trenutku četvrto mjesto, a to nije dovoljno dobro. Moramo se nastaviti boriti za što bolji plasman na kraju prvenstva.

Didier Drogba u porazu od Aston Ville zabio je svoj 150. gol u dresu Chelseaja. Ispred njega su samo Bobby Tambling koji je u plavom dresu postigao 202 gola, te Kerry Dixon (193) i Frank Lampard (178).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kapitalist86 01.01.2012.

    covjek dobro kaze..Chelsea se vraca tamo gdje mu je i mjesto bilo,u borbu za 4 mjesto,realno su se uvijek i borili za top7 mjesta premijer lige..Sad ce mi poceti nabacivati minuse "kvazi navijaci" bluesa koji su njihovi veliki fanovi od pocetka Abramovich ere,ali prije njega Chelsea je bio i ostao samo simpatican klub koji je godinama znao zadavati glavobolje najvecim engleskim klubovima kao sto su UTD,Arsenal,Liverpoo,Newcastle,Leeds,Nottingham.Chelsea je umjetno stvoren klub,kao i City uz jednu razliku,abramovich je svoje silne milijune ulupao u 2-3 sezone dok je City spizdio love koliko i Chelsea u jednoj ali samo zahvaljujuci tome sto je cijena igraca osla u nebo,a oni koji se sjecaju znaju da je do nenormalnog rasta cijena igraca odgovoran upravo abramovich koji je sumanuto poceo trositi lovu kad je usao u klub 2003. ak se ne varam.Tako da niti real nit barca nisu pridonijeli astronomskim cijenama igraca,vec Chelsea je bio predvodnik napuhavanja cijena svim igracima debelo iznad realnih ;)

  • Stretford End 01.01.2012.

    Treba osvjezit momcad pa ce i rezultati biti bolji.

  • Pobitsve 01.01.2012.

    KONAČNO realan komentar by Villa Boas. NIje kao neki nadobudni koji kada su u sredini tabele govore kako ce biti prvaci. Bljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare