To je to što me zanima!

'Viole' potopile Romu sa sedam golova, Chiesa zabio hattrick

Roma je ovim rezultatom izjednačila najteži poraz u povijesti kluba, identičnim rezultatom izgubila je i od Juventusa 1932. Marko Pjaca nije nastupio za Fiorentinu, baš kao niti Ante Ćorić za Romu
Vidi originalni članak

Nogometaši Fiorentine izborili su plasman u polufinale talijanskog Kupa nakon što su u Firenzi pobijedili Romu sa 7-1.

"Viole" su već nakon 18 minuta vodile sa 2-0 golovima Federica Chiese (7, 18). Aleksandar Kolarov je smanjio u 28. minuti, međutim Fiorentina je uzvratila s dva nova gola, a strijelci su bili Luis Muriel (33) i Marco Benassi (66). Sve Romine nade u mogući preokret nestale su u 72. minuti kada je Edin Džeko isključen zbog prigovora.

Samo dvije minute nakon što je BiH napadač 'pocrvenio', Chiesa je zabio i svoj treći gol na utakmici za velikih 5-1. Fantastičnu predstavu Fiorentine nastavio je Giovanni Simeone postigavši u 80. minuti šesti gol za domaći sastav, a u posljednjim trenucima susreta i sedmi pogodak.

Milan je pobijedio Napoli 2-0 pa će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Inter - Lazio koji je na rasporedu u četvrtak. Fiorentina će u polufinalu igrati protiv pobjednika večerašnjeg susreta između Atalante i Juventusa. 

U polufinalu će se igrati dvije utakmice. Prvi dvoboji su na rasporedu 27. veljače, a uzvrati će biti odigrani tek 24. travnja.

Finale je na programu 15. svibnja, a bit će odigrano na rimskom Olimpicu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zvona1111 30.01.2019.

    Jel Pjaca odradio barem kao skupljač lopti ovaj ogled ili je i on sudjelovao u pobjedi

  • Joe Frazier 30.01.2019.

    Vidinim dolaskom riješit će se svi problemi i Roma će osvojiti ligu prvaka i prvenstvo. Oni su odlična ekipa ali fali im jedan igrač svjetske klase poput Vide da bi došli na još jednu višu razinu. Još kad bi doveli Lovrena, osbajali bi ligu prvaka 10 puta uzastopno. Živjela Presveta Republika Rvacka i ovakvi nogometni dragulji!

  • kikironaldo7 30.01.2019.

    Pa Roma je i od Manchestera izgubila 7-1 u Ligi Prvaka moji novinari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare