To je to što me zanima!

Vitalij Kličko: Kandidirat ću se za predsjednika 2015. godine

"Sve što se danas dogodilo u parlamentu me ne plaši i neće me zaustaviti, mogu vam samo reći da ću se kandidirati za predsjednika Ukrajine na izborima 2015.!"
Vidi originalni članak

Vitaliju Kličku su 42 na leđima i već je počeo pripremati teren za karijeru nakon boksa. No, više neće biti u sportu jer se okrenuo politici. Prošle godine izabran je u parlament, a u četvrtak je u ljutitom govoru objavio:

- Sve što se danas dogodilo u parlamentu me ne plaši i neće me zaustaviti, mogu vam samo reći da ću se kandidirati za predsjednika Ukrajine na izborima 2015. godine!

Kličko će biti ozbiljan protivnik aktualnom predsjedniku Viktoru Janukoviču, kojeg je često negativno isticao zbog političkog uhićenja nekadašnje protukandidatkinje Julije Timošenko.

Vitalij je silno popularan u domovini i ne bi bilo iznenađenje da ga narod izabere i da postane prvi sportaš koji je postao predsjednik.

Do 2015. će odraditi još dvije borbe, jednu vjerojatno protiv Davida Hayea, a onda će okačiti rukavice o klin i potpuno se posvetiti politici. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zaspan 26.10.2013.

    meh nikad ''borca'' od njega

  • 25.10.2013.

    nek se kandidira i makne iz boksa i nek povede brata sa sobom,njih dvojica su unistili boks

  • neven velenik 25.10.2013.

    šupppp....ak zadnji se ,meč dobro pokazao ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare