To je to što me zanima!

Vječni trenutak dragulja 'bilih': Za Hajduk zaigrao 15-godišnjak

Trener Mislav Karoglan ukazao je povjerenje mladom stoperu te ga protiv Uranije uveo u drugom poluvremenu. Klub iz Baške Vode slavio je sto godina od osnutka i Hajduk se potrudio uveličati svečanost
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka odradili su prvu pripremnu utakmicu uoči nastavka sezone. Upriličili su poseban događaj u Baškoj Vodi gdje je Uranija proslavila sto godina od osnutka kluba i 'bili' su bili poseban gost manifestacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica je završila 4-1 pobjedom splitske momčadi koja je na travnjak istrčala u sastavu Subašić - Mikanović, Borevković, Prpić, Melnjak - Fossati, Vuković, Krovinović - Sahiti, Šarić, Vrcić.

Golove su postigli Vrcić, Melnjak, Krolo i Kalik dok je počasni pogodak za domaćina postigao Barać. Domaći navijači su za ovu prigodu zapalili 100 baklji pa je prizor bio veličanstven, no jedan trenutak s utakmice ostat će zauvijek u sjećanju.

Debi za seniorsku momčad doživio je mladi Hajdukov dragulj Luka Vušković (15), još jedan izdanak dinastije Vušković i brat starijeg Marija (20), koji je u srpnju napustio Poljud i prešao u njemačkog velikana HSV.

Trener Mislav Karoglan ukazao je povjerenje mlađem Vuškoviću te ga protiv Uranije uveo u igru u 60. minuti. Stasiti stoper tako je po prvi put zaigrao za najjaču momčad Hajduka i to u dobi od 15 godina, sedam mjeseci i jednog dana! Igrač rođen 2007. godine igrao je uz bok prvotimcima Hajduka.

Inače, nedavno je postao najmlađi Hrvat u juniorskoj Ligi prvaka te ispisao povijest natjecanja koje se igra od 2013. godine.

Hajdukova struka predviđa mu blistavu budućnost i uskoro bi mogao postati "sljedeća velika stvar". U juniorima briljira iako je znatno mlađi od vršnjaka i ako tako nastavi samo nebo mu je granica.

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 25.09.2022.

    Stalno puni dragulja a već 18 g. same fritula.

  • Stojan NEUM 25.09.2022.

    Pa već moreš reći svima da ideš u Dinama !!!

  • Mata10 25.09.2022.

    Na kraju će kao i brat završiti negdje u drugoj ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare