To je to što me zanima!

Vjerovali ili ne, igrač Uniteda pojma nema s kime igra danas

Manchester Unitedu u nedjelju u 15 sati na gostovanje stiže Everton. No, da pitate Pereiru rekao bi vam da igraju s Watfordom. Mladi Brazilac napravio je gaf koji je izazvao hrpu urnebesnih komentara
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda u prošlom kolu Premier lige s 2-1 pobijedili su gradskog rivala Manchester City i na taj se način barem malo iskupili za sve što su svojim navijačima priredili ove sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalje u tjednu, u četvrtak, savladali su AZ s uvjerljivih 4-0 i tako osigurali prvo mjesto u skupini u Europskoj ligi. Nije sve tako crno, izgleda. Dva ispita u napetom tjednu su položili, a u nedjelju od 15 sati čeka ih novi jer im u goste na Old Trafford stiže Everton. Uvijek težak protivnik.

No, ako biste Andreasa Pereiru pitali s kime Manchester igra ovo kolo, on bi vam rekao s Watfordom. Drugim riječima, pojma nema protiv koga njegov klub igra.

Brazilac je na Twitteru najavio utakmicu 17. kola na kojem se jasno vidi Watford umjesto Evertona, a to je, naravno, izazvalo lavinu podsmijeha i urnebesnih komentara.

Pereira je na koncu objavu obrisao nakon što je shvatio kakav gaf je napravio. Pa objavio novu. Događa se

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marcus89 15.12.2019.

    Pa sljedeća je protiv Watforda

  • 15.12.2019.

    dobar onaj video sa onom dvojicom covjekolikih ....... u njega uvijek propuh u ustima

  • chevichejs 15.12.2019.

    Ni Štef Lamza nije imal pojma s kim igra nit mu je bilo bitno. Znao je nakon neprospavane noci direkt doc na tekmu i u svlaconici pita protiv kog igramo i jos zabije i gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare