To je to što me zanima!

Vjerovali ili ne - u Dinamu ne znaju ni matematiku

Imaju problema s obranom i realizacijom, a nakon utakmice protiv Hambruger SV-a, vidjeli smo, i s računanjem. Ali golova, ne eura...
Vidi originalni članak

Dinamo je do 87. minute bio “jednom nogom” u europskom proljeću, a onda je u zadnjih pet minuta šanse sveo na minimum. Da je izgubio 1-0, izgledi bi mu bili malo bolji. U tom slučaju bila bi mu dovoljna pobjeda protiv Rennesa od jednoga gola razlike, ali uz dva postignuta gola (2-1, 3-2...).
Možda bi Dinamovi igrači sačuvali minimalni poraz da nisu jurnuli zabiti gol. Jer s ovakvom obranom i napadom “modri” teško mogu Rennesu zabiti dva, a ne primiti nijedan gol. No igrači to nisu znali jer im to nitko nije rekao.
- Nismo razmišljali o tome da ne smijemo izgubiti 2-0. Kad malo promislim o tome, šteta je što barem nije ostalo 1-0 - izjavio je poslije utakmice kapetan Luka Modrić.
Da ih o kalkulacijama i propozicijama, kad se već sami nisu interesirali, nije upozorio ni stručni stožer, priznao je napadač Josip Tadić:
- Uoči utakmice nismo razgovarali o tome kolika je razlika ako izgubimo 1-0 ili 2-0.
Iako još nije ništa izgubljeno, drugi gol od HSV-a na kraju se može pokazati presudnim. U Dinamu bolje računaju kad treba prodati nekog igrača, “brutto” i “netto” mnogo im bolje ide...



RENNES NIJE ZABIO GOL VEĆ 362 MINUTE

U posljednjih šest utakmica Rennes je zabio samo jedan gol, a primio čak 13. Pet puta izgubio, jednom remizirao. Valenciennes, HSV i Bordeaux su im zabili po tri, Lyon dva, a Monaco i Brann jedan. Uspjeli su zabiti Brannu s igračem više. (dm)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hacker-ri 07.12.2007.

    nostradamus- nabijem ja klub vrijedan tolikih milijuna kad nemogu igrat obranu i napad, nego samo obranu ili napad !!! onda dovedes juniore za 500 kn mjesecno koji ce srce pustat na terenu za obranu i napad !

  • petruss 06.12.2007.

    zato i jesu nogometaši što neznaju zbrajat. zbog njih ono malo nogometaša što su pametni ispadaju glupi! Glupani su svi od Maminja, uprave, stožera, trenera! Pogotovo trener!! Glupaaaniii glupani. Kako nas samo nervirate!! Kakva evropa? Marš u školu!

  • DUPINA 06.12.2007.

    Što će im matematika. Po zaradi, matematičar im nije ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare