To je to što me zanima!

Vjerovali ili ne: Voljeni vođa u Sj. Koreju zove klince Osijeka

Na nogometni turnir dječaka do 15 godina u Sjevernoj Koreji pozvana je samo jedna momčad iz Europe. Vjerovali ili ne, riječ je o mladim nogometašima Osijeka
Vidi originalni članak

Osijek je jedini europski klub koji je dobio poziv iz Sjeverne Koreje da prisustvuje nogometnom turniru dječaka do 15 godina. Vijest koju bi slobodno mogli svrstati u rubriku 'vjerovali ili ne' potvrdio je sam NK Osijek.

'Odavno se u narodu kaže kako se dobar glas daleko čuje. Potvrda da je uistinu tako stigla je ovih dana i u Gradski vrt i to iz daleke i po mnogo toga specifične Sjeverne Koreje. Naime, mladu momčad osječkog nogometnog prvoligaša, generaciju starijih pionira 15-godišnjaka, Koreanci, i to oni koji žive u jednoj od najzatvorenijih zemalja svijeta, pozvali su u goste na zanimljiv turnir', objavio je Osijek na svojim stranicama.

Riječ je o turniru koji će se igrati u Pyongyangu od 19. do 26. kolovoza. Pozive je dobilo osam klubova iz šest zemalja, Brazila, Kine, Uzbekistana, Sjeverne i Južne Koreje te - Hrvatske. No dječaci iz Osijeka vjerojatno neće otputovati u zemlju kojom vlada Kim Jong-un, Voljeni vođa.

'Teško je očekivati da ćemo se odazvati ovome pozivu zbog kratkog vremena same organizacije dalekog i zahtjevnog putovanja', objavili su u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • humscro 24.07.2015.

    Ne slati djecu tamo ni u bunilu,što vam je?

  • pješak 23.07.2015.

    Kako oni znaju za neki evropski minorni klub???

  • strmi007 23.07.2015.

    Nek im HNS plati put

Komentiraj...
Vidi sve komentare