To je to što me zanima!

Vladimir Balić poručuje: Ovaj put dolazimo osvojiti

U prva dva izdanja nismo se baš proslavili, vrijeme je da pokažemo zašto je Split hrvatska prijestolnica malog nogometa, rekao je Balić
Vidi originalni članak

Premda se na prvi pogled može učiniti kako je, u situaciji u kojoj se nalazi Hajduk, Dvoransko prvenstvo sporedna stvar, “bijeli” su se u srijedu uputili u Zagreb kako bi se u Split vratili s prvim ovogodišnjim pokalom u rukama.
- U prva dva izdanja nismo se baš proslavili, vrijeme je da pokažemo zašto je Split hrvatska prijestolnica malog nogometa - kaže Vladimir Balić, koji se pomalo privikava na ulogu rezervnoga golmana.
- Odavno sam rekao kako je mladi Miro Varvodić perspektiva Hajduka i kako zaslužuje povjerenje. Dvoransko prvenstvo je prava prilika da se privikne na ono što ga na proljeće čeka u HNL-u. Nadam se da će opravdati povjerenje koje mu je klub ukazao i da će s ostalim igračma dobrim igrama najaviti izlazak iz krize u proljeće - kaže Balić.

DOBRA VIJEST
Unatoč najavi kako je za njega zainteresiran Cluj, Florin Cernat potvrdio je kako će i na proljeće nositi Hajdukov dres.

LOŠA VIJEST
Manje od tjedan dana ostalo je do priprema, a u Hajduku još nisu odabrali destinaciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare