To je to što me zanima!

Vladimir Kličko: Dosta mi je kukavice Davida Hayea!

Dečko puno priča, ali nema akcije. Svašta je obećavao, a onda smišljao različite izlike. Vrlo sam razočaran njime, rekao je mlađi brat Kličko
Vidi originalni članak

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko, svjetski teškaški prvak po verzijama IBF, WBO i IBO, još je jednom prozvao Britanca Davida Hayea, vlasnika WBA-pojasa. Kličko, koji će 11. rujna braniti svoje naslove protiv Nigerijca Samuela Petera, poručio je kako se Haye boji s njime ući u ring.
- Dečko puno priča, ali nema akcije. Svašta obećava, a onda to ne pokušava ostvariti. Vrlo sam razočaran Davidom Hayeom. Zapravo, dosta mi ga je - izjavio je mlađi brat Kličko za Sky Sports News.
- Pravo je pitanje želi li se Haye uopće boriti protiv moga brata Vitalija i mene. Puno priča, izjavljuje kako želi boksati s jednim Kličkom, ali onda mu dogovor nije dovoljno dobar, premale su mu tenisice, bole ga leđa ili što ja znam što sve nije izmislio.
- Nažalost, nema nikakve akcije. Ozbiljno sam razočaran Hayeom. Nije tu u pitanju samo financijski interes, postoje obožavatelji boksa kojima je Haye dužan borbu. No, vjerujem da ga je strah. Da se ne boji, već bi prihvatio meč - zaključio je Kličko.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_37063 03.08.2010.

    a dosta je vecini tvog stila boksanja sa distance pa sta

  • bubislav 03.08.2010.

    nokautirat će tebe david

Komentiraj...
Vidi sve komentare