To je to što me zanima!

Vladimir Kličko poklonio tortu suparniku uoči meča

Kličko (34) sljedeće subote brani naslove po verzijama IBF, WBO i IBO u Frankfurtu. Suparniku Peteru, Kličko je na konferenciji poklonio tortu
Vidi originalni članak

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko (34) branit će predstojeće subote svoje teškaške naslove po verzijama IBF, WBO i IBO u Frankfurtu protiv Nigerijca Samuela Petera. Iako su konferencije za novinare uoči ovakvih mečeva pune provokacija, često i na rubu fizičkog sukoba, Kličko i Peter su u ponedjeljak pokazali kako postoji i drugi način. Štoviše, sve je otišlo toliko daleko da je menadžer ukrajinskog boksača Bernd Bönte Peteru za stol donio tortu u obliku ringa. Naime, upravo u ponedjeljak je Nigerijac napunio 30 godina, a u Ukrajinčevom taboru su mu odlučili pripremiti iznenađenje. Peter je, ipak, uvjeren kako u subotu neće uzvratiti poklonom mlađem bratu Kličku.
- Uzet ću naslov svjetskog prvaka - poručio je samouvjereno.
Razlog za optimizam nudi mu prvi meč protiv Klička prije pet godina kada je Ukrajinca tri puta slao na tlo, ali su suci ipak presudili u korist uglednijeg boksača. Prije dvije godine Peter je poražen i od starijeg Klička, Vitalija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ružno pače 06.09.2010.

    Vladimir je sve bolji i bolji.

  • skeletor83 06.09.2010.

    triba mu je i sviće pripalit i onda ga bum............... u glavetinu

  • Philly76 06.09.2010.

    ko zna šta je u torti

Komentiraj...
Vidi sve komentare