To je to što me zanima!

Vlado Šola: Moramo "zgaziti" Schaffhausen

Rukometaši Zagreb CO-a u subotu gostuju kod švicarskog Schaffhausena u trećem kolu Lige prvaka. Zagrebaši su dosad osvojili samo bod
Vidi originalni članak

Iz ove se krize možemo izvući samo pobjedom, rekao je prije utakmice 3. kola rukometne Lige prvaka protiv švicarskog Schaffhausena najiskusniji igrač Zagreb Croatia osiguranja, golman Vlado Šola, i optimistično dodao:
- Ne vjerujem da možemo ponoviti loše igre iz prva dva kola. Nakon ovih “mrak izdanja” mora nam zasjati sunce. Jednostavno moramo proigrati.
A švicarski prvak Schaffhausen nije nimalo bezazlena momčad, posebno na svojem terenu, gdje je u prošlom kolu protiv Ademar Leona odigrao 29-29.
- Sigurno da su kvalitetna momčad, nezgodno je što se baš na njima moramo “vaditi” - razmišlja Šola, koji ima recept za pobjedu nad Švicarcima:
- Moramo istrčati na teren i tamo ih jednostavno zgaziti. Pitanje je samopouzdanja jer Zagreb je bolja momčad i od Vardara i od Schaffhausena i od Ademara. Negdje nam se mora otvoriti, svima nam je jasno da to mora biti u ovoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare