To je to što me zanima!

Vlak: Robert Kovač će biti veliko pojačanje za Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su braća Mamić u Dortmundu sve dogovorila s Robertom Kovačem, najsretniji u cijeloj priči oko transfera čini se trener Dinama
Vidi originalni članak

Klub je sve dogovorio s igračem. Još nam samo predstoji dogovoriti detalje s Borussijom Dortmund. Oni ga ne želi prodati, no Mamići će otići na novu 'rundu' pregovora i vjeruju da će ga do kraja prijelaznog roka ipak uspjeti dovesti, rekao je glasnogovornik Dinama Siniša Jagodić o vrlo izvjesnom transferu Roberta Kovača u Dinamo.
Jedan od onih koji će sigurno biti zadovoljan realizacijom transfera je trener 'modrih' Marijan Vlak. Čini se kako Majo niti malo ne sumnja u dolazak mlađeg Kovača.
- Suvišno je pričati kakvo je on pojačanje za nas. Znam ga još iz reprezentacije. Donijet će nam kvalitetu više, disciplinu iz Bundeslige. Dobro je to i za naše mlade igrače koji će uz njega igrati i trenirati. Sad imaju od koga učiti, Bišćan i on će biti pravi mentori - pričao je Vlak kao da je dolazak dogovoren i samo se čeka da Kovač doleti u Zagreb. No onda je malo zastao i smirio euforiju:
- Ajmo pričekati da se to realizira pa onda govoriti.
Prisjetio se trener i priprema u Međugorju.
- Zadovoljan sam pripremama. Jedino čime nisam zadovoljan jest ona prva utakmica. To je primjer kako igrači ne smiju igrati za Dinamo - kaže Vlak. Nešto što ga sigurno ne može veseliti je nova ozljeda leđa Mathiasa Chage, a Vlakova izjava bi mogla nagovjestiti i skori odlazak Kamerunca.
- Prvo moramo vidjeti s liječnicima i upravom što napraviti. Čim su veći napori ima problema s ozljedama, a sada ima problema i s listom - naznačio je neodlazak Chage na pripreme u Tursku. U Antalyji će ih dočekati najveći rival Hajduk. Prati li Marijan pojačane 'bijele' i vidi li što novo?
- Vidim da su pokisli. No i nas čeka loše vrijeme ondje.
Dinamo sutra u 14.30 sati na Hitrec-Kacijanu igra utakmicu protiv Fehervaryja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 26.01.2009.

    bolje da strpaju ekipu što razbija u zatvor i sve ce biti bajno....

  • bašo25 26.01.2009.

    robert kovač može za hnl biti veliko pojačanje,jer je veliki igrač i veliki sportaš prepun iskustva ,mlađi igraći mogu samo imat pozitivne koristi,igrač velikog iskustva kao robert može samo pomoći,druga je stvar kaj maminjo na transferima uzima lovu,kaj prikazuje velike transfere!!!robert trenira i jedina mana je kaj nije igrao,i nemože ga se uspoređivat sa nowotnijem na kojem se uzelo pare na transferu,i koji je imao staklena koljena...kupi maminjo anasa sharbinija i marka babića...

  • barkley 26.01.2009.

    ništa neznaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare