To je to što me zanima!

Vlašić trenira u dresu Hajduka: Na videu pokazao kako je brz...

Na svom je Instagram profilu mladi hrvatski reprezentativac objavio video s priprema za nastavak sezone. Dok mnogi njegovi suigrači još odmaraju, Niksi se sprema za nove izazove
Vidi originalni članak

Iako nastavak sezone u ruskoj ligi kreće početkom ožujka, Nikola Vlašić već je počeo s pripremama. Igrač Evertona na posudbi u CSKA Moskvi ne želi ništa prepustiti slučaju.

Objavio je video s privatnog treninga na kojem je nosio dres splitskog Hajduka.

Za ruski je klub ove polusezone nastupio 20 puta, zabio je sedam golova i imao tri asistencije. Jedan od tih sedam golova zabio je i velikom Real Madridu protiv kojeg je s Moskovljanima slavio dva puta, ali to nije bilo dovoljno da nastave svoj put u europskim natjecanjima.

U Evertonu nisu pokazali interes za ponovno pružanje prilike mladom hrvatskom reprezentativcu, dok u Rusiji smatraju kako nemaju dovoljno novaca za otkup njegovog ugovora. No, Nikolu to ne brine, spreman je za nove izazove jer će sigurno biti zainteresiranih za njegove usluge.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • NIAGARA HAJDUK 02.01.2019.

    Bravo Niki.....veliko srce uvik ce kucati za bili dres.

  • GoranPelesk 02.01.2019.

    A imaš se čime i dičiti Hajdukov dres od kuda je taj klub

  • danijel23 02.01.2019.

    Biti ce odlican, ali zato nemoraju ubrzati snimku... Puno srece niksi, jos pjaca nek se vrati u formu i naprijed imamo strasan napad sa brekiem, niksiem, pjacom, rebicem, kramom... Od svih pozicija jedino me veza brine

Komentiraj...
Vidi sve komentare