To je to što me zanima!

Vlašiću je porasla vrijednost! Skuplji je i od Luke Modrića...

Sjajni Vlašić je tako postao četvrti najvrjedniji Hrvat. Ivan Perišić ima identičnu vrijednost, a skuplji su Ante Rebić (30 milijuna eura), Mateo Kovačić (45 milijuna eura) i Marcelo Brozović (60 milijuna eura)...
Vidi originalni članak

Gol Espanyolu u Europskoj ligi, golovi u ruskom prvenstvu i u kvalifikacijama za Euro. Koje god bilo natjecanje, Nikola Vlašić će zabiti gol! Hrvatski reprezentativac eksplodirao je ove sezone i 'udara' na svim frontovima, a to je prepoznao i Transfermarkt koji mu je povećao vrijednost i sad je Nikola vrjedniji od Luke Modrića!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niksi je u lipnju vrijedio 20 milijuna eura, a nakon posljednjeg ažuriranja to je sada skočilo na 22 milijuna eura. Bivši nogometaš Hajduka je tako preskočio Luku Modrića čija je vrijednost pala za pet milijuna eura i sada vrijedi 15 milijuna eura.

Sjajni Vlašić je tako postao četvrti najvrjedniji Hrvat. Ivan Perišić ima identičnu vrijednost, a skuplji su Ante Rebić (30 milijuna eura), Mateo Kovačić (45 milijuna eura) i Marcelo Brozović (60 milijuna eura)

Nikola je ove sezone zabio sedam komada u ruskom prvenstvu, jedan u Europskoj ligi i tri u kvalifikacijama za Euro 2020. Ustalio se u reprezentaciju i pokazao da je već sada jedan od naših najboljih nogometaša.

Prije samo dvije godine bio je u nezgodnoj situaciji, u Evertonu praktički nije igrao, a onda je sve sjelo na svoje mjesto kada je prešao u CSKA. Trener je ključeve momčadi dao njemu, dobio je maksimalnu slobodu, a rezultate toga redovito pokazuje na travnjaku. Ima kontinuitet i zaista nevjerojatno napreduje i samo je pitanje trenutka kada će ta vrijednost opet narasti...

Sigurno će biti velika pomama za njim u ljetnom prijelaznom roku, a za očekivati je da će Rusi 'masno' zaraditi na njemu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sirimavo bandaranaike 23.12.2019.

    ne ulazeći uopće u to koliko je on ili netko drugi odličan nogometaš ....ovi rezultati "vrijednosti" igrača zapravo najviše ovise o tome koliko se procjenjuje da se na njemu još do kraja karijere može zaraditi ! - i ništa više !....Dakle on je još mlad i njegovom "kupnjom" postoji velika vjerojatnost da ćete prodajom kroz neko vrijeme dobiti - više novaca . ....a kad kupite starog Modrića, Messia , Ibrahimovića, ....velika je vjerojatnost da ćete dobiti puno manje kroz neko vrijeme kad im se bude karijera približavala kraju ....ruku na srce , čak i u zadnjoj godini karijere , jednog Messija, uložen novac u njegovu kupnju će se vratiti i možda još i oploditi , mada ga iduće godine više nitko neće kupiti - jer njegovom kupnjom dobijete i veću gledanost i puno veći interes medija - pa onda i marketinga koji preko reklama donosi enormne zarade ....uz napomenu da se ipak razlikuje kad bi ga kupio Real ili Bayer ili Milan i kad bi ga ( teoretski ) kupila Strizivojna

  • Nik Dubrovnik 23.12.2019.

    Rebic 30 milijuna 😂😂😂😂😂

  • Idemo prema boljem 23.12.2019.

    Bez obzira na cijenu Modrić ostaje stup hrvatske reprezentacije. Kao vođa, kao mozak na terenu, tehnički još uvijek koplje iznad ostalih. Ali svaka čast mladim igračima kojima Dalić sve češće daje priliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare