To je to što me zanima!

Vlasnik 'redsa' Arsenalu: Ne namjeravamo prodati Suareza

Za sve velike klubove iznimno je važno ne prodati igrača rivalu, a posebno za Liverpool jer ne igramo u Europi ove godine, rekao je vlasnik 'redsa' John W. Henry
Vidi originalni članak

Nakon što je udaljen iz prve momčadi Liverpoola zbog nepoštivanja kluba, Luisa Suareza dočekala je još jedna loša vijest. Predsjednik kluba John W. Henry dao je do znanja urugvajskom napadaču što misli o njegovu odlasku iz kluba te Arsenalu, koji je jedini i najozbiljniji ponuđač za igrača.

- Ne namjeravamo prodati Suareza. Za sve velike klubove iznimno je važno ne prodati igrača rivalu, a posebno za Liverpool jer ne igramo u Europi ove godine, a u Ligi prvaka nismo bili dulje vrijeme. Prodati igrača rivalu na takvoj poziciji bilo bi smješno. Nedvosmislen sam kad kažem da nećemo prodati Suareza ma kolika ponuda bila - rekao je Henry i dodao:

- Neće biti prodan ni stranom klubu jer nemamo vremena dovesti prikladnu zamjenu.

Arsenal je u najnovijoj ponudi na stol stavio 40 milijuna i jednu funtu, no 'redsi' su to bez razmišljanja odbili.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • stephano 09.08.2013.

    #Free Suarez!!!

  • mithra 09.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • deniman 09.08.2013.

    liverpool je vrhunski klub sa možda najboljim navijačima na svijetu ali gadno su se zafrknuli kad su prodali torresa,mascherana,xabi alonsa i sad posudili reinu napoliju i još njih par svi ti igrači su bili na nogometnom vrhu i liverpool ih nije smio prodati bez obzira na lovu, liverpool i sad ima dobre igrače ali ruku na srce to nije ista klasa ovi navedeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare