To je to što me zanima!

Vlatko Marković: Potpuno je očekivana odluka Ministarstva

Hrvatski nogometni savez konačno može nastaviti s radom bez dvojbi. Vlatko Marković je i službeno predsjednik saveza kao što stoji i u objavljenom priopćenju
Vidi originalni članak

Nakon što je Ministarstvo uprave 'opralo ruke' od prigovora Igora Štimca na Markovićevo mjesto predsjednika HNS-a, prepustivši spor Uredu za opću upravu koji je Markovića već i potvrdio, službeno priopćenje stiglo je iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Savez i Marković ne kriju zadovoljstvo zbog odluke Ministarstva uprave i konačnog rješenja spora i čitave situacije.

- Odluka Ministarstva uprave za mene nije nikakvo iznenađenje, dapače, potpuno je očekivana i svima koji poznaju zakon i pravnu proceduru jedina logična. Ona je definitivna potvrda da su prosinački izbori i moj izbor bili u skladu s propisima - potvrdio je i sam Vlatko Marković koji je još jednom uspio 'ušutkati' Igora Štimca koji je prosinačku skupštinu osporavao i tražio da se poništi.

Čitavo priopćenje Hrvatskog nogometnog saveza kao i komentar Vlatka Markovića pročitajte na službenim stranicama saveza.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • SamoIno 07.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • badrix 06.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • swenson 06.07.2011.

    očekivano svi koji ma je stalo do hrvatskog nogometa žele ti da odapneš

Komentiraj...
Vidi sve komentare