To je to što me zanima!

Vlatko ostaje predsjednik HNS-a, Ministarstvo odbilo Štimca!

Ministarstvo uprave trebalo je donijeti službeno rješenje, ali kako saznaju Sportske novosti, spor su prebacili na Ured za opću upravu koji je već potvrdio Markovića!
Vidi originalni članak

Nakon cirkusa koji je trajao nekoliko mjeseci, konačno je i službeno, Vlatko Marković legitimni je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i na toj će funkciji ostati dok mu ne istekne mandat ili dok sam ne ode! 

Igor Štimac tražio je da se poništi Skupština HNS-a održana 17. prosinca 2010. godine na kojoj je izabran Marković. Vlatko je tada dobio glas više od Štimca. Ministarstvo uprave trebalo je donijeti službeno rješenje, ali kako saznaju Sportske novosti, neće ga donijeti jer nije na njima da se time bave, a tako su zapravo donijeli odluku.

Davorin Mlakar prebacio je spor na Ured za opću upravu, a Ured je svoju odluku donio još prije par mjeseci. Odbili su sve Štimčeve prigovore i potvrdili Vlatka Markovića kao nedodirljivog vođu Kuće nogometa.

Štimac je najavio kako se neće predati...

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • swenson 06.07.2011.

    45 godina terora sa terazija,20 godina terora iz rusanove u čemu je razlika?još samo 25 godina i to je to,pozdrav svima koji podržavaju vladajuću garnituru i unaprijed čestitam na 31 uzastopno osvojenom naslovu,možda za godinu-dvije io hns-a odluči tko će biti trener a tko predsjednik svih ostalih klubova(zna se koji se ne smije dirati)

  • igorskee 06.07.2011.

    Necovjeka Stimca treba udaljiti iz nogometa sto dalje, a ne jos da zasjedne u fotelju. A znamo koliki je to foteljas i lihvar za parama... F.U.J.

  • sekser 06.07.2011.

    kako bi rekli ajdukovci: sljedece sezone!

Komentiraj...
Vidi sve komentare