To je to što me zanima!

'Vođa ne može biti onaj tko 20 puta prije utakmice ide na WC'

Besmisleno je pokušavati napraviti 'lidera' od igrača koji prije utakmice 20 puta ide na WC, započeo je Maradona svoj intervju za jednu meksičku televiziju u kojem je dobro 'oprao' argentinsku reprezentaciju
Vidi originalni članak

Diego Maradona uvijek je imao riječi hvale za svog sunarodnjaka Lionela Messija, ali u meksičkom programu 'La Última Palabra' dobro je 'oprao' Barceloninu desetku i cijelu argentinsku reprezentaciju. 

- Ajmo prestati Messija poistovjećivati s Bogom - započeo je legendarni Argentinac.

- On želi nešto na terenu, ali umjesto da popriča sa svojim suigračima i trenerom, igrat će PlayStation. Teško mi je o tome govoriti, ali mislim da je besmisleno pokušavati napraviti 'lidera' od igrača koji prije utakmice 20 puta ide na WC - oštar je prema Messiju bio Maradona.

- Messi je samo još jedan igrač Argentine. Ja ga trenutačno ne bih zvao, ali nikad ne reci nikad. Moramo mu skinuti taj teret vođe s leđa, kako bi on bio onaj Messi kakav želimo da bude.

A nije bio blag niti prema bivšem izborniku argentinske reprezentacije Jorgeu Sampaoliju.

- Sampaoli je stavljen na klupu, ali uopće nema predispozicije za biti izbornik nacionalne vrste. I to smo znali. Međutim, argentinski nogomet sve je siromašniji. River, Boca, San Lorenzo... Argentina danas može igrati s El Salvadorom ili Nikaragvom, ali nikako Nizozemskom ili Španjolskom.

- Daj Bože, ja bih se htio vratiti u reprezentaciju. Otišao sam zbog navodnog prijatelja. Izgubili smo 4-0 od Njemačke, a on je na tome prikupljao novac. Krivotvorio je i moj potpis - objasnio je.

GENNARO GATTUSO: 'Kakav Messi, kakav Ronaldo?! Najradije bih igrao s Modrićem'

- Da, volio bih voditi i meksičku nogometnu reprezentaciju, ali Almeyada i Mohamed bi također bez problema mogli voditi nacionalnu vrstu - zaključio je Diego.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • kovac7 13.10.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Katalonski lopovi 13.10.2018.

    Nije nista krivo rekao,Messi nije vođa niti ce ikada biti

  • 13.10.2018.

    Mali vrtni patuljak, a usto i debeli prevarant ( zabija golove rukom i zahvaljuje Bogu??!!) usput notorni ovisnik ( stvarno uzor omladini). Glede mokrenja ( treme) to je osjećaj ODGOVORNOSTI kojeg su inače lišene psiholabilne osobe ( ovisnici svih vrsta i fela). Na pr.Veliki operni pjevač Pavaroti je kazao, da se nije nikada otarasio treme pred koncert, a barem je on bio majstor pjevanja, pa ipak...... Odgovornost, tako nepoznata riječ ( značenje) milijunima ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare