To je to što me zanima!

Voli Rickyja Martina i 'ne zna' parkirati: To je naš Ivan Rakitić

Odmah na početku videa otkrio je da voli Rickyja Martina i njegovu glazbu dok je na kraju dobio zadatak parkirati svojeg Porschea između lutaka. Parkirati nije uspio, a Charlie ga je zafrkavala
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić gostovao je u emisiji Unscriptd, brendu koji surađuje s poznatim sportašima i snima videe za njih.

Rakitić je u današnjem izdanju iznenadio voditeljicu Charlie Webster Porscheom 911 GT3 i malo ju provozao po gradu. Voditeljica ga je pitala može li ona voziti, a Raketa joj je džentlmentski obećao "idući put".

Odmah na početku videa otkrio je da voli Rickyja Martina i njegovu glazbu dok je na kraju dobio zadatak parkirati svojeg Porschea između lutaka. Parkirati nije uspio, a što se događalo između pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Samarsa 03.04.2017.

    Hahaha kad je presao sa kitića na martina a sto laze 😁😁

  • Matek podravec u Irskoj 03.04.2017.

    Ček dal ste vi normali kaj komentirate o ukusima, tko šta i koga voli, sluša !? Svatko ima svoj ukus, a opet s druge strane pa nećemo valjda birati neke izvođače koji nisu GAY, a imaju katastrofa pjesme, ili pak koji su GAY a imaju odlične stvari, ko da je bitno, ko da se to koga pita !!?? Ljudi imaju svoje privatne živote kao i svi mi ovdje, a to dal je neko gay, l..zba, ili nekaj trećega zaboli me ili nas ono znate...To samo više manje mediji dižu paru oko toga. Pa rađe ću slušati, Rickya, Boy George(Culture Club); Michael (WHAM!) i takve prave stvari, nego nešto drugo, opče nije bitno bitno da se zna zabavit !..

  • Boki8 03.04.2017.

    Ej Ricky Martine brate shvatime, neigraj se oko njeeee, Raketine dvocjevkeeee:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare