To je to što me zanima!

Volimo kad ispune obećanja: Aida se skinula zbog nogometa

Prekrasna Aida Martinez ujedno je i uspješna motociklistica. Vozila je brojna Superbike natjecanja u Peruu, a jednom je čak završila i treća u državnom prvenstvu
Vidi originalni članak

Gospođica Aida Martinez nije izmislila toplu vodu, ali prekrasnoj peruanskoj ljepotici i modelu nitko ni u snu nije niti pomislio zabraniti da ispuni obećanje.

Prije nekoliko tjedana na peruanskoj televiziji obećala je da će se skinuti gola ako peruanska nogometna reprezentacija izbori plasman na Svjetsko prvenstvo.

To je učinila uoči kvalifikacijskog doigravanja Perua s Novim Zelandom. I napravila je dobro djelo, na nekoliko razina.

Motivirala je dodatno peruanske nogometaše koji su u konačnici izborili nastup na Mundijalu nakon dugih 36 godina neuspjeha.
A njihovom pobjedom protiv Novozelanđana profitirao je i cijeli svijet.

Sumnjamo da je netko u Hrvatskoj bio upoznat s gospođicom Martinez i njezinim manekenskim uspjesima u prekrasnoj južnoameričkoj državi, no nakon ovoga će dobiti obožavatelje i iz naše zemlje.

Aida je ispunila obećanje fotografiravši se gola za magazin 'Angeles Revista', koji je objavio i kratki video u kojem gospođica Martinez postepeno ostaje bez odjeće na sebi. Video je u kratkom roku imao više od 400.000 pregleda i tisuće 'shareova'.

Gola Peruanka nije samo model, veliki je motociklistički fan, a i sama je natjecateljica. Sudjelovala je u brojnim Superbike utrkama, a jednom je bila i treća u državnom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sumarinac 30.11.2017.

    Sretan covjek koji guzi ovo..

  • ZombiGrill 30.11.2017.

    Da je uspjesna motociklistica nebi se svaki dan polugola naslikavala za internet

  • 30.11.2017.

    prekrasna je mmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare