To je to što me zanima!

'Volja je tu, glava je tu, ali tijelo me često ne sluša'

Dado Pršo prvi se put pojavio na turniru “Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović”, a navijači su ga na splitskim Gripama dočekali ovacijama
Vidi originalni članak

Gotovo pet tisuća Splićana uživo je vidjelo i pozdravilo majstorije legendi hrvatskog nogometa Dade Prše, Zvone Bobana, Roberta Jarnija, Gorana Vučevića, Mikija Rapaića, Borisa Živkovića, Stipe Pletikose, Hrvoja Veića, Zlatka Vujovića, Tončija Gabrića..., a prikupljeno je i preko 100 tisuća kuna za Centar “Mir” u Rudinama.
- Prava fešta baluna, puna dvorana i pomoć onima kojima je najpotrebnija. Što nam više treba - rekao je veteran Ivica Vastić.
- Hvala Prši, Bobanu, Zahoviću i ostalima koji su uveličali ovaj humanitarni turnir. Slijedeće godine dovest ćemo i inozemne zvijezde i napuniti “Spaladium arenu” - obećao je Ivica Mornar, žalostan što ih HTV uporno zaobilazi.
Dado Pršo, koji se pojavio prvi put, dočekan je ovacijama.
- Godinu i pol nisam igrao. Volja je tu, glava je tu ali tijelo malo ne sluša. No ovdje sam i onako da pomognem. Ovakve se akcije ne mogu odbiti iako sam “u mirovini”. Živim obiteljskim životom, obnavljam kuću, treniram klince i polažem ispite na nogometnoj akademiji - rekao je Pršo.
Ovacijama je ispraćen 19-godišnji Ivan Perišić, najbolji strijelac i igrač turnira. Nekada velika nada Hajduka, sada “Hajdukov izgubljeni sin”. Otisnuo se sa Poljuda u Sochaux, no ne igra i sanja povratak.
- Predivan je osjećaj zaigrati u Splitu. San mi je istrčati na Poljudu i sutra bih se vratio. Zatražio sam raskid ugovora ali me Francuzi ne puštaju. Ne igram ali kažu da vjeruju u mene - zaključio je Perišić koji je zabijao za pobjedničku momčad kafića “Vanilla”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare