To je to što me zanima!

Volkanovski preživio giljotinu, Blaydes ispalio: Dajte Miočića

Prvaci Alexander Volkanovski i Valentina Ševčenko zadržali su svoje pojaseve pobjedama u subotnjoj priredbi UFC-a, a Robbie Lawler nakon 17 godina revanširao se Nicku Diazu
Vidi originalni članak

Alexander Volkanovski i Valentina Ševčenko obranili su pojaseve na UFC-ovoj priredbi 266 u Nevadi.

POGLEDAJTE VIDEO: Miočićev intervju za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Australac je jednoglasnom sudačkom odlukom u uzbudljivom i otvorenom meču pobijedio Amerikanca Briana Ortegu i ostao prvak u perolakoj kategoriji. Uspio je preživjeti giljotinu u trećoj rundi i nekim čudom nije tapkao.

Bila mu je to 20. pobjeda zaredom, a jedini poraz ostaje mu onaj s početka karijere 2013. protiv Coreyja Nelsona.

U sunaslovnoj borbi večeri Ruskinja Ševčenko nokautirala je Amerikanku Lauren Murphy prekidom u četvrtoj rundi nakon serije udaraca laktovima na tlu i ostala prvakinja muha kategorije.

Robbie Lawler u revanšu nakon čak 17 godina uzvratio je Nicku Diazu za poraz pobijedivši tehničkim nokautom u dugo očekivanom okršaju srednje kategorije. Diazu je ovo bio povratnički meč nakon gotovo sedam godina stanke.

Teškaš Curtis Blaydes odlukom sudaca pobijedio je Jairzinha Rozenstruika i vratio se nakon teškog poraza od Derricka Lewisa ranije ove godine. Odmah je tražio i veće ime u oktogonu.

- Dajte mi Stipu Miočića, Francisa Ngannoua ili Jona Jonesa - rekao je Blaydes.

Jessica Andrade u prvoj borbi glavnog programa večeri nokautirala je Cynthiju Calvillo već u prvoj rundi meča muha kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mješina 26.09.2021.

    Volk je zvjerka, jedan od najkompletnijih boraca koje sam vidio. I btw cisto je dobio Hollowaya. Robie i Nick staro zeljezo. Miocic i Bladeysa bi ja za title eliminator. I za kraj Valentina Goat.

  • bedak11 26.09.2021.

    Trenutno bi bleydes dobio miocica, gotov je stipe

Komentiraj...
Vidi sve komentare