To je to što me zanima!

Vori najavljuje HSV: Ovaj se Zagreb ne boji nikoga

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb danas (18 sati) dočekuju Hamburg. Ako pobijede, otvoren im je put u polufinale Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Već tjedan dana razmišljam samo o Hamburgu. Otkako smo prošle nedjelje pobijedili Flensburg, na pameti mi je samo ova utakmica, priznao je Igor Vori pred odlučujući susret drugog kruga rukometne Lige prvaka u kojoj Croatia osiguranje Zagreb dočekuje Hamburg (nedjelja, 18 sati).
Zagrebaši su u prvoj utakmici izgubili 32-29, a s obzirom da je Hamburg u jednom trenutku imao i deset golova prednosti, dobro su prošli, jer tri gola zaostatka nisu nenadoknadiva prednost.
- Ne smijemo ponoviti pogreške iz te utakmice, dati im priliku da povedu pa stizati prednost - kaže Vori, kojeg na crti očekuje teška bitka s Guillaumeom Gilleom.
- Ovaj se Zagreb ne boji nikoga, samo moramo paziti da ne uzletimo. Treba ostati čvrsto na zemlji.
No najveća će opasnost prijetiti s vanjskih pozicija, Yoon, Hens i Jansen pucaju sa svih pozicija.
- Proučavamo ih i 'skidamo’ već nekoliko dana. Spremni smo, dat ćemo sve od sebe da im zapaprimo u nedjelju - kaže golman zagrebaša Vjenceslav Somić, a Mirzu Džombu ne zavaravaju vijesti o ozljedama Jansena i Hensa:
- I Hamburgu je ovo utakmica sezone, u Zagrebu se rješava pitanje prvog mjesta u skupini i plasmana u polufinale Lige prvaka. Sigurno je da će Hens igrati, osposobit će ga bez obzira na sve. A isto je i s Jansenom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • triff 02.03.2008.

    ako uspijete super, ako ne nema veze dosad ste nas i vise nego iznenadili AJMO ZAGREB

Komentiraj...
Vidi sve komentare